Η SEAT στοχεύοντας σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών της, δημιούργησε ένα digital περιβάλλον επικοινωνίας με το SEAT σας.

Κατακόρυφη βελτίωση, εμπειρίας SEAT!

8263 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα καινοτόμο πακέτο σύγχρονων υπηρεσιών προς τον κάτοχο. Παρέχει, άνεση, ασφάλεια, φύλαξη, λειτουργικότητα, digital ανέπαφη επικοινωνία και με μια λέξη, εμπειρία, SEAT!

Στοχεύει ψηλά όσον αφορά την ικανοποίηση των κατόχων των δημοφιλών μοντέλων της. Προβλέπει ή "διαβάζει" τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους. Και τις καλύπτει.

Η SEAT εμπλουτίζει το πακέτο των σύγχρονων υπηρεσιών της, με περισσότερες καινοτόμες υπηρεσίες After Sales νέας γενιάς & δημιουργεί ένα digital περιβάλλον επικοινωνίας του κατόχου με το SEAT του.

Άλλωστε για να διατηρήσεις τους κατόχους ικανοποιημένους και πιστούς, πρέπει να σκέφτεσαι μπροστά από την εποχή σου, καλύπτοντας με τον σχεδιασμό τού σήμερα τις ανάγκες τού αύριο. Έτσι μόνο τυχαίο δεν είναι που η SEAT ,με βάση τις έρευνες, διαθέτει τόσο ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες.

Οι προηγμένες υπηρεσίες «SEAT CONNECT», σας συνδέουν με το αυτοκίνητο σας δημιουργώντας μια απομακρυσμένη και διαδραστική σχέση
Οι προηγμένες υπηρεσίες «SEAT CONNECT», σας συνδέουν με το αυτοκίνητο σας δημιουργώντας μια απομακρυσμένη και διαδραστική σχέση.


Καινοτόμο πακέτο online υπηρεσιών.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στις ανάγκες του αύριο λοιπόν, η SEAT προσφέρει στους κατόχους των μοντέλων της, το πακέτο των online υπηρεσιών, SEAT CONNECT.

Οι προηγμένες υπηρεσίες «SEAT CONNECT», συνδέουν τον οδηγό με το αυτοκίνητο του, δημιουργώντας μια απομακρυσμένη και διαδραστική σχέση, δίνοντας του την δυνατότητα να ελέγχει, να διαχειρίζεται και να απολαμβάνει το αυτοκίνητο του ανέπαφα από όπου και αν βρίσκεται. 

Με το «SEAT CONNECT» μπορείτε να ελέγξετε, να διαχειριστείτε και να απολαύσετε το SEAT σας όπου και αν βρίσκεστε. 
Με το «SEAT CONNECT» μπορείτε να ελέγξετε, να διαχειριστείτε και να απολαύσετε το SEAT σας όπου και αν βρίσκεστε.


Νext level εμπειρίας με το αυτοκίνητο σας

Αν είστε κάτοχος SEAT, με το «SEAT CONNECT», η σχέση με το αυτοκίνητό σας περνάει σε ένα νέο επίπεδο. Το μοναδικό που έχτε να κάνετε για να απολαύσετε αυτή την προηγμένη και διασκεδαστική εμπειρία διασύνδεσης είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας ή το tablet σας και να συνδεθείτε με το αγαπημένο σας όχημα, μέσω της διαδικτυακής πύλης MySEAT στο σύστημα Infotainment.

Μέσω αυτής της πολύ απλής διαδικασίας, θα έχετε το προνόμιο να απολαύσετε όλες αυτές τις νέες χρηστικές υπηρεσίες, αναβαθμίζοντας την συνολική εμπειρία οδήγησης και συμβίωσης με το SEAT σας.
Τα να είστε πάντα συνδεδεμένοι με την εφαρμογή το «SEAT CONNECT», σημαίνει περισσότερη ασφάλεια και ακόμη πιο άνετες διαδρομές.
Τα να είστε πάντα συνδεδεμένοι με την εφαρμογή το «SEAT CONNECT», σημαίνει περισσότερη ασφάλεια και ακόμη πιο άνετες διαδρομές.


Περισσότερη ασφάλεια και άνεση

Τα να είστε πάντα συνδεδεμένοι με την εφαρμογή το «SEAT CONNECT», σημαίνει περισσότερη ασφάλεια και ακόμη πιο άνετες διαδρομές, μέσα από τις πολλές παροχές και επιλογές που προσφέρει.

Αν παραστεί ανάγκη και χρειάζεστε βοήθεια το κουμπί Έκτακτης Βλάβης σας φέρνει σε επαφή με το κέντρο εξυπηρέτησης, ενώ για να λύσετε όλες τις απορίες ή αμφιβολίες σας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Εξυπηρέτησης Πελατών.

Σημειώστε πως στην ακόμα πιο δύσκολη και δυσάρεστη κατάσταση ενός απευκταίου ατυχήματος το σύστημα Επείγουσας Κλήσης, καλεί αυτομάτως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Μέσω της εφαρμογής έχετε τη δυνατότητα να κλειδώσετε / ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο σας. Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί αν το αφήσατε ξεκλείδωτο; Η πόσες φορές παρκάρατε κάπου (π.χ. στο μεγάλο parking μιάς έκθεσης, στο υπόγειο parking ενός Mall κλπ) και κατόπιν δυσκολευτήκατε να βρείτε το ακριβές σημείο; Και γι αυτό φροντίζει το SEAT Connect, κάνοντας χρήση της εύρεσης θέσης του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα γίνεται και ο προσωπικός σας φύλακας, στέλνοντας ειδοποιήσεις σε περίπτωση που εντοπιστεί πιθανή παραβίαση του οχήματος σας.

Δε σταματάνε εδώ οι παροχές του συστήματος, καθώς μπορεί να γίνει και ο προσωπικός σας βοηθός για να ελέγξετε την κατάσταση των φώτων, των θυρών και του κλιματισμού, ή ακόμα και να προγραμματίστε το σέρβις ή τα γνήσια ανταλλακτικά που θα χρειαστείτε για το αυτοκίνητο σας όταν αυτό είναι απαραίτητο στον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη του επίσημου δικτύου SEAT.

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES