Τα γνήσια αξεσουάρ SEAT προσφέρουν μία τεράστια γκάμα επιλογών και σημαντικά πλεονεκτήματα, αφού έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το αυτοκίνητό σας με βάση τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλει

Τα γνήσια αξεσουάρ SEAT προσφέρουν μία τεράστια γκάμα επιλογών και σημαντικά πλεονεκτήματα, αφού έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το αυτοκίνητό σας με βάση τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

H σχάρα ποδηλάτου SEAT προσφέρει ένα αεροδυναμικό πλαίσιο για ευκολότερη μεταφορά, ενώ η αντικλεπτική του κλειδαριά προσφέρει ξεγνοιασιά.

H σχάρα ποδηλάτου SEAT προσφέρει ένα αεροδυναμικό πλαίσιο για ευκολότερη μεταφορά, ενώ η αντικλεπτική του κλειδαριά προσφέρει ξεγνοιασιά.

  • Τα γνήσια αξεσουάρ SEAT προσφέρουν μία τεράστια γκάμα επιλογών και σημαντικά πλεονεκτήματα, αφού έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το αυτοκίνητό σας με βάση τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλει
  • H σχάρα ποδηλάτου SEAT προσφέρει ένα αεροδυναμικό πλαίσιο για ευκολότερη μεταφορά, ενώ η αντικλεπτική του κλειδαριά προσφέρει ξεγνοιασιά.

Τα ταξίδια γίνονται απόλαυση με τα γνήσια αξεσουάρ της SEAT

15325 Επισκέψεις στο άρθρο

Η SEAT είναι μία από τις εταιρείες που δικαίως έχει κατακτήσει μεγάλη μερίδα του ελληνικού κοινού, κάτι που οφείλεται -εκτός από τα δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της- και στις κορυφαίες after sales υπηρεσίες κατόχου που προσφέρει.

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε

Κορυφαίες δυνατότητες εξατομίκευσης με την υπογραφή της SEAT

Οι εταιρείες για να κερδίσουν και να δημιουργήσουν «πιστούς πελάτες», δε στηρίζονται μόνο στη δημοφιλία των μοντέλων τους αλλά και στις after sales υπηρεσίες τους. Η SEAT είναι μία από αυτές τις μάρκες που έχουν αποδείξει πως αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς, ιδιαίτερα της ελληνικής, παρέχοντας από σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές ΜySEAT & SEAT CONNECT έως και κορυφαίας ποιότητας αξεσουάρ.

Δεν είναι τυχαίο πως στην μεγάλη έρευνα Autocheck 2023 του Autotriti για την ικανοποίηση κατόχου, η SEAT κατέχει μία θέση στην πρώτη δεκάδα με ποσοστό ικανοποίησης που αγγίζει το 81%.
 


H σχάρα ποδηλάτου SEAT προσφέρει ένα αεροδυναμικό πλαίσιο για ευκολότερη μεταφορά, ενώ η αντικλεπτική του κλειδαριά προσφέρει ξεγνοιασιά.

H σχάρα ποδηλάτου SEAT προσφέρει ένα αεροδυναμικό πλαίσιο για ευκολότερη μεταφορά, ενώ η αντικλεπτική του κλειδαριά προσφέρει ξεγνοιασιά.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πρακτικότητα, χρησιμότητα & στυλ με τις πιο υψηλές προδιαγραφές

Τα γνήσια αξεσουάρ της SEAT προσφέρουν μία τεράστια γκάμα επιλογών αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων, αφού έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το αυτοκίνητό σας με βάση τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Εκτός όμως από την πρακτικότητα και τη χρησιμότητα, τα αξεσουάρ της SEAT μπορούν να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το δικό σας στυλ, κάνοντας το αυτοκίνητό σας μοναδικό δίνοντας έναν πιο προσωπικό τόνο. Στον τεράστιο κατάλογο μπορεί κανείς να βρει από αξεσουάρ  infotainment και τεχνολογίας, αξεσουάρ επιδόσεων, εξωτερικού και εσωτερικού σχεδιασμού, μεταφοράς και αποθήκευσης, αξεσουάρ ασφάλειας, προστασίας και συντήρησης του αυτοκινήτου, που όχι μόνο θα κάνουν την καθημερινή σας μετακίνηση ευκολότερη αλλά και το ταξίδι σας με το αυτοκίνητο πιο άνετο.
 

Ακόμα κι αν είσαι gadgetάκιας

Η SEAT μπορεί να μετατρέψει τη μετακίνηση και τα ταξίδια με αυτοκίνητο σε διασκέδαση, χάρη στα αξεσουάρ τεχνολογίας και infotainment. Σε αυτά μπορείτε να βρείτε βάσεις κινητών τηλεφώνων και tablets για το ταμπλό, αλλά και αντίστοιχες βάσεις που μπορούν να τοποθετηθούν στα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο το ταξίδι. Επιπρόσθετα, μπορείτε να προσθέσετε Off Road GPS, για να μη χαθείτε ποτέ στο ταξίδι σας ή να ανακαλύψετε νέους δρόμους και περιπέτειες. Ταυτόχρονα, μπορείτε να συνδυάσετε το πλήρες infotainment της εταιρείας με τις κορυφαίες smart εφαρμογές ΜySEAT και SEAT CONNECT, ανεβάζοντας τη συνδεσιμότητα του οχήματος σε νέα επίπεδα.
 

Μέχρι και… καφέ ψήνει!

Μεταξύ άλλων, στον κατάλογο των έξτρα θα βρείτε προϊόντα που αυξάνουν την άνεση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπως μοχλοί ταχυτήτων, σκίαστρα, ψυγεία, υποβραχιόνια κλπ. μέχρι και… μηχανή espresso (!), καθώς και πρακτικές λύσεις αποθήκευσης και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Σε ότι αφορά τα έξυπνα αξεσουάρ αποθήκευσης, η SEAT δίνει μία λύση ξεγνοιασιάς σε ένα από τα «προβλήματα» των οικογενειακών ταξιδιών, χωρώντας σχεδόν τα πάντα!
 


Μιλώντας για διακόσμηση και δυνατότητες εξατομίκευσης, εδώ ο κατάλογος της SEAT είναι σχεδόν ατέλειωτος. Αν είστε από αυτούς που αναζητάτε τις οδηγικές συγκινήσεις και τον σπορ χαρακτήρα τότε σίγουρα θα βρείτε το αντίστοιχο αξεσουάρ, που θα βελτιώσει την δυναμική παρουσία και συμπεριφορά στο δρόμο, όπως και την εμφάνισή του.
 

Είτε είσαι σπορ είτε δραστήριος χαρακτήρας

Εκτός όμως από τους «αθλητικούς» χαρακτήρες, υπάρχουν και οι πιο «δραστήριοι», αυτοί που λατρεύουν τα ταξίδια με το αυτοκίνητο καθώς και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Οι λύσεις μεταφοράς της SEAT είναι σχεδιασμένες για να κάνουν το ταξίδι ακόμα πιο ασφαλές και άνετο. Για παράδειγμα, η σχάρα ποδηλάτου προσφέρει ένα αεροδυναμικό πλαίσιο για ευκολότερη μεταφορά, ενώ η αντικλεπτική του κλειδαριά προσφέρει ξεγνοιασιά. Παρομοίως, η σχάρα αλουμινίου για σκι, επιτρέπει τη μεταφορά από 4 έως 6 ζευγάρια σκι ή 2 έως 4 σανίδες snowboard. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε μπάρες οροφής, σχάρα αποσκευών μέχρι και surfboard.

Γιατί η ασφάλεια είναι πάνω από όλα

Βέβαια, για όσους ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο προτεραιότητα έχει και η ασφάλεια. Για το λόγο αυτό η SEAT προσφέρει μία πληθώρα επιλογών αξεσουάρ, σχεδιασμένα να πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Μεταξύ άλλων, θα βρείτε παιδικά καθίσματα, κουτί πρώτων βοηθειών, ειδικό πακέτο ταξιδιού και ασφαλείας, ανιχνευτή κλειδιών και πολλά άλλα. Επίσης, επειδή μέλη της οικογένειας είναι και τα κατοικίδια, η SEAT προσφέρει ειδικά αξεσουάρ μόνο για αυτά, όπως καλύμματα καθισμάτων και πορτμπαγκάζ, διαχωριστικά κλπ.