Fresh air in car! Γνήσια Φίλτρα Ford!

    Fresh air in car! Γνήσια Φίλτρα Ford!

    40693 Επισκέψεις στο άρθρο

    Οι αλλεργίες πέρα από τα ενοχλητικά τους συμπτώματα δημιουργούν και κινδύνους ασφάλειας στον δρόμο. Σκεφτείτε πως ένα απλό φτάρνισμα, εν κινήσει, αρκεί για να "χάσετε" 13 τουλάχιστον μέτρα επαφής με τον δρόμο.

    H άνοιξη ήρθε και έφερε μαζί της σκόνη, γύρη και τα …αποτελέσματα αυτών. Αλλεργίες. Δυσκολία στην αναπνοή, φτέρνισμα, βουλωμένη μύτη ή ερεθισμό στα μάτια. Συμπτώματα που ταλανίζουν αρκετούς από εμάς. Συμπτώματα που μπορεί να παρουσιαστούν και την ώρα που οδηγείτε και να δυσκολέψουν ή και να εμποδίσουν την προσοχή σας στην οδήγηση και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί ακόμη και να αποφέρουν μοιραία αποτελέσματα. ¶λλωστε δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με έρευνες, ο κίνδυνος ατυχήματος από αντίστοιχη αλλεργική αντίδραση είναι 30% υψηλότερος. Απλά αναλογιστείτε ότι ένα απλό φτέρνισμα την ώρα της οδήγησης και με ταχύτητα 50 χλμ., σημαίνει ότι η οδήγηση θα είναι «τυφλή» για τα επόμενα 13 μέτρα.

    Ένα απλό αναλώσιμο ανταλλακτικό όπως το φίλτρο καμπίνας προστατεύει τον οδηγό μέσα στο ίδιο του το αυτοκίνητο, από ένα απλό θάμπωμα των κρυστάλλων (παρμπρίζ) ως και από σκόνη, σωματίδια αιθάλης και γύρη (που ειδικά αυτή την εποχή, πλεονάζει γύρω μας).

    Κατά δεύτερο λόγο μπλοκάρει από δυσάρεστες οσμές ως βακτήρια και ιούς. Η αξία του και τα οφέλη του λοιπόν, είναι σημαντικά. Η τιμή του παράλληλα είναι "αστεία". O συνδυασμός αυτός μας κάνει να λέμε πως κάθε κάτοχος αυτοκινήτου (που σέβεται τον εαυτό του και τους συνεπιβάτες του) πρέπει να φροντίζει την έγκαιρη συντήρηση-καθαρισμό ή αντικατάσταση του ώστε να κρατά υγιεινό το εσωτερικό περιβάλλον του αυτοκινήτου του .

    Η Ford φροντίζει για την υγεία & την ασφάλεια σας!  

    Η Ford ανήκει στις μάρκες που οι έρευνες Ικανοποίησης Κατόχου την κατατάσσουν πολύ ψηλά. Στην Ελλάδα το  management της εταιρείας λέει χαρακτηριστικά "Δεν υπάρχουν μυστικά, απλά καλά αυτοκίνητα"! Αξίζει λοιπόν και εσείς να γνωρίζετε γιατί η Ford «παίρνει πρωτάθλημα» ικανοποίησης κατόχων» . 

    Έτσι λοιπόν στην Ford πιστεύουν ότι τα καλά αυτοκίνητα παραμένουν καλά και αποδίδουν στο 100% των όσων υποσχέθηκαν πριν την αγορά τους, όταν δεν υπάρχουν "εκπτώσεις ποιότητας" στην περιοδική συντήρηση και στα ανταλλακτικά που τους χρειάζονται λόγω χρήσης ή αποκατάστασης. Το ίδιο ισχύει και στον τομέα των φίλτρων καμπίνας, αφού στο επίσημο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της μάρκας θα βρείτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

    Μιλάμε για το φίλτρο MicronAir® Protect, που συμβάλει σε μια άνετη και ασφαλή οδήγηση, εγγυάται καθαρό αέρα εντός αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα προστατεύει από δυσάρεστες οσμές και από επιβλαβείς ουσίες.

    Σημειώστε πως, το ΜicronAir® ProTect παρέχει προστασία από ιούς σε ποσοστό 99,9 %. Στην πραγματικότητα προσφέρει μία αντιική επιφανειακή προστασία, μέσω μιας λειτουργικής επίστρωσης φιλτραρίσματος που βασίζεται σε εκχύλισμα φρούτων (ενεργό συστατικό CAS-Nr. 5949-29-1), για χρήση σε συστήματα αερισμού και κλιματισμού. Συγκεκριμένα, προσδίδει μία ασφαλή βακτηριοστατική και μυκητοστατική επιφανειακή προστασία, έναντι μιας πλειάδας Gram-θετικών και Gram-αρνητικών βακτηρίων, βλαστομυκήτων και μυκήτων, καθώς και αποδεδειγμένες αντιικές ιδιότητες (ιός γρίπης H1N1 και κορωνοϊός HCoV 229E), κατά ISO 18184.

    Κοινοποίησέ το »

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ