Η Mercedes φροντίζει για την καθαριότητα του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας προσφέροντας δύο πακέτα καθαρισμού και μία πλούσια γκάμα από προϊόντα.

Η Mercedes φροντίζει για την καθαριότητα του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας προσφέροντας δύο πακέτα καθαρισμού και μία πλούσια γκάμα από προϊόντα.

Mercedes - Benz: Το καθαρό αυτοκίνητο είναι μισή αρχοντιά και 100% υγεία
Mercedes - Benz: Το καθαρό αυτοκίνητο είναι μισή αρχοντιά και 100% υγεία
  • Η Mercedes φροντίζει για την καθαριότητα του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας προσφέροντας δύο πακέτα καθαρισμού και μία πλούσια γκάμα από προϊόντα.
  • Mercedes - Benz: Το καθαρό αυτοκίνητο είναι μισή αρχοντιά και 100% υγεία
  • Mercedes - Benz: Το καθαρό αυτοκίνητο είναι μισή αρχοντιά και 100% υγεία

Mercedes - Benz: Το καθαρό αυτοκίνητο είναι μισή αρχοντιά και 100% υγεία

23659 Επισκέψεις στο άρθρο

Η καθαριότητα και κατ` επέκταση η υγιεινή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας, σήμερα, είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. Η δημιουργία καινοτομίας σε προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης εσωτερικού αυτοκινήτου, έχει ακολουθήσει αυτή την τάση - ανάγκη του κοινού. Αποτέλεσμα, προηγμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Έχετε αναρωτηθεί πόσο χρόνο περνάτε στο αυτοκίνητό σας; Σύμφωνα με έρευνες, ο μέσος κάτοχος, βρίσκεται στο όχημά του το λιγότερο 90 λεπτά σε ημερήσια βάση. Αν το λάβουμε ως δεδομένο, είναι εύκολα κατανοητό ότι το αυτοκίνητο είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, το οποίο χρησιμοποιούμε για τις μετακινήσεις, την διασκέδαση, αλλά και την εργασία μας.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το “δεύτερο σπίτι” μας και όπως και για το πρώτο έτσι και γι` αυτό πρέπει να φροντίζουμε να είναι λειτουργικό και καθαρό, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Ειδικά η καθαριότητα της καμπίνας του αυτοκινήτου εξασφαλίζει, πέρα από την άνεση - καλή διάθεση και την υγεία των επιβατών, αφού μικρο-ρύποι και μικρόβια ξενιστές πλήττουν καθημερινά δέρμα και βλεννογόνους.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Περιποίηση, καθαριότητα, υγιεινή. Σύγχρονη απαίτηση

Η after sales oriented εκατονταετής φιλοσοφία της δημοφιλούς Mercedes, περιλαμβάνει στις “δράσεις της” και την περιποίηση – καθαριότητα – υγιεινή που θα βιώνει ο κάτοχος των μοντέλων της.

Με καινοτόμα προϊόντα και τις γνωστές –υψηλής ποιότητας – premium υπηρεσίες της, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της, εγγυάται το πιο πάνω τρίπτυχο περιποίησης για το εσωτερικό κάθε μοντέλου της.

Τα προϊόντα περιποίησης της Mercedes διατηρούν ευχάριστο και υγιεινό εσωτερικό ενώ παράλληλα κρατάνε ψηλά την “εικόνα” του αυτοκινήτου σας, ανεξαρτήτως της “ηλικίας’ του.
Τα μοντέλα της Mercedes ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων για τα υλικά κορυφαίας ποιότητας με τα οποία είναι κατασκευασμένα. Αυτό ισχύει τόσο για το εξωτερικό μέρος, όσο και για το εσωτερικό. Για να έχετε λαμπερό το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας η Mercedes έχει δημιουργήσει μία πλούσια γκάμα προϊόντων περιποίησης, όπως καθαριστικά ταχείας δράσης, πανιά από μικροΐνες, ειδικές λοσιόν, καθαριστικά για υφασμάτινες και δερμάτινες επιφάνειες κ.α.
 

Ξεχάστε αλλεργίες & ιδιαίτερες οσμές

Για ένα καθαρό και μόνιμα λαμπερό σαλόνι, στο αυτοκίνητό σας, η Mercedes σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε μεταξύ δύο πακέτων - λύσεων.

Το πρώτο προσφέρει έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού με αλλαγή φίλτρου. Με αυτό τον τρόπο εξαλείφει δυσάρεστες οσμές, αφαιρεί σκόνη και καθαρίζει σε βάθος τους αεραγωγούς του συστήματος. Σημειώστε πως, το μίγμα που χρησιμοποιείται διαθέτει καθαριστικό με βάση το αλκοόλ, που έχει ταχεία αντιβακτηριδιακή δράση, εξασφαλίζοντας την καθαριότητα του αέρα που αναπνέετε ενώ λειτουργεί ευεργετικά ακόμα και για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και ευαισθησίες στις διάφορες μη ευχάριστες οσμές.

Επιλέγοντας το δεύτερο πακέτο, πραγματοποιείται βαθύς καθαρισμός με συσκευή εκνέφωσης. Ο ατμός που παράγεται αναζωογονεί την ατμόσφαιρα στην καμπίνα του αυτοκινήτου σας, βελτιώνοντας αισθητά την άνεση σας της ώρα της οδήγησης. Επιπλέον, εξαλείφει γρήγορα και αποτελεσματικά τις οσμές και την σκόνη, ενώ παράλληλα εξοντώνει όλα τα μικρόβια.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES