Ποίο γρήγορο μικρό σε καλύπτει και στις after sales υπηρεσίες του;

Ποίο γρήγορο μικρό σε καλύπτει και στις after sales υπηρεσίες του;

Volkswagen Golf & SEAT Ibiza στις top 10 επιλογές για πρώτο αμάξι

5577 Επισκέψεις στο άρθρο

Δύο αγαπημένα μοντέλα νέων οδηγών που αναζητούν ένα αυτοκίνητο που θα τους συνοδεύσει στα πρώτα τους οδηγικά βήματα αμέσως μετά το δίπλωμα, είναι το VW Golf και το Seat Ibiza. Πως τα πάνε από υπηρεσίες after sales;

Seat Ibiza και VW Golf: Δυο «πρώτα» μοντέλα με καλές after sale υπηρεσίες

Πλέον οι εταιρείες αντιλαμβάνονται πως οι νέοι οδηγοί που μόλις απέκτησαν δίπλωμα αποτελούν ένα σημαντικό και κερδοφόρο κομμάτι της αγοράς. Οι επιλογές οδηγών που μόλις έλαβαν το δίπλωμα είναι πολλές και συνήθως χαρακτηρίζονται από τα εξής χαρακτηριστικά: Τα αυτοκίνητα είναι ευκολοδήγητα, άνετα ενώ γίνονται αμέσως γνώριμα σε όποιον το οδηγήσει πάνω από λίγη ώρα.

Η οδηγική τους συμπεριφορά είναι πολιτισμένη και ελεγχόμενη ενώ συνήθως διακρίνονται από μικρές διαστάσεις(για εύκολο παρκάρισμα) και καλή οικονομία καυσίμου.

Τι γίνεται όμως με τους νέους οδηγούς που προτιμούν κάτι πιο γρήγορο και με πιο πολλή αδρεναλίνη; Κάτι που θα συνδυάσει την πρακτική χρήση ενός μικρού που ταιριάζει σε έναν νέο οδηγό αλλά διαθέτει και επιδόσεις που θα κάνουν το κάτι παραπάνω;
ΓΓια όλους αυτούς ,λοιπόν, έχουν φροντίσει η SEAT και η VW με τα δύο μικρά τους. Το Golf και το Ibiza είναι δύο μοντέλα που μοιράζονται αρκετά κοινά στοιχεία καθώς εμφανίζουν κοινή οδηγική συμπεριφόρα, νεανική εμφανίση και τολμηρές επιδόσεις.

Τα δυο μικρά παρόλο που είναι ιδανικά για έναν νέο οδηγό, διαθέτουν ταυτόχρονα καλύτερες επιδόσεις και μια πιο σπορ διάθεση για τους νέους οδηγούς με λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Seat Ibiza: Με τον αέρα των κορυφαίων υπηρεσιών after sales της Seat

Νεανικό, σπορ και με πλήρες πακέτο υπηρεσιών after sales της Seat!

Νεανικό, σπορ και με πλήρες πακέτο υπηρεσιών after sales της Seat!

    Το Ibiza είναι ένα μικρό με αρκετά καλές υπηρεσίες after sales καθώς επωφελείται από τις κορυφαίες εγγυήσεις και πολιτικές του τομέα της SEAT. Συγκεκριμένα, καλύπτεται από εγγύηση 2 ετών, με την δυνατότητα για ενεργοποίηση όρου επέκτασης της εγγύησης για ακόμα 2 έτη με ίδια προνόμια και ίδιες καλύψεις.

    Μάλιστα, διατίθεται και η δυνατότητα για εφόρου ζωής δωρεάν service στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο με τον κάτοχο να χρειάζεται να πληρώνει μόνο τα ανταλλακτικά.

    Μια από τις εξαιρετικές υπηρεσίες After Sales που προσφέρει η Seat είναι η μεγίστη αξιοποίηση των γνήσιων ανταλλακτικών της που μάλιστα διαμορφώνει στην κατάσταση που τα προτιμά ο κάτοχος και ταιριάζουν στο αμάξι.
    Ένα ακόμα ιδιαιτέρως θετικό στοιχείο είναι η τιμή τους καθώς η SEAT τιμολογεί τα γνήσια ανταλλακτικά της σε κόστος που δεν ξεπέρνα το μέσο όρο των after market ανταλλακτικών!

    Στις  added value υπηρεσίες που προσφέρει η SEAT, πολύ χρήσιμο προσόν των after sales υπηρεσιών είναι η επιλογή για-κατόπιν συνεννόησης-  παραλαβή και παράδοση αυτοκίνητου κατευθείαν από και στο σπίτι του ιδιοκτήτη!

    Ο νέος οδηγός που θα προτιμήσει το Ibiza θα επωφεληθεί και από τους δωρεάν εποχιακούς ελέγχους σε συνεργείο του εξουσιοδοτημένου δικτύου της Seat ενώ για τον καιρό που διαρκούν οι εργασίες του οχήματος , η Ισπανική εταιρεία προσφέρει εναλλακτικά μέσα μεταφορών ή ακόμα και προσωρινή αντικατάσταση οχήματος!
     

    VW Golf: Εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό!

    Εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών με την δυνατότητα επέκτασης για ακόμα δύο χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό για το Golf της VW!

    Εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών με την δυνατότητα επέκτασης για ακόμα δύο χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό για το Golf της VW!

      Τα καινοτόμα και πλούσια πακέτα υπηρεσιών After Sales δεν περιορίζονται στη μάρκα της SEAT άλλα επεκτείνονται και στην γερμανική μάρκα. Συγκεκριμένα,  το πακέτο της VW περιλαμβάνει ένα σύνολο από χρηστικές υπηρεσίες ενώ όλες διακατέχονται και από μια πολιτική ασφαλείας και απομακρυσμένης άλλα πάντα αλληλεπιδραστικής εξυπηρέτησης.

      Ας αρχίσουμε όμως από τα βασικά: Το Golf όπως όλα τα οχήματα της VW, καλύπτεται από 2 έτη εργοστασιακής εγγύησης χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό. Στην εγγύηση αυτή περιλαμβάνεται μερίμνα και έλεγχος για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη ενώ όλα τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ που τοποθετούνται σε εξουσιοδοτημένα συνέργεια της γερμανικής εταιρείας καλύπτονται επίσης από 2 έτη εγγύησης. Η VW προσφέρει επίσης εγγύηση 12 ετών για σκουριά και 3 έτη για το χρώμα.

       Υπάρχει επίσης, όπως και στην Seat, η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης για 2 ακόμα έτη.
      Ως προς τις απομακρυσμένες και ψηφιακές υπηρεσίες της, η VW θεωρείται κορυφαία καθώς η Kosmocar-Volkswagen επιτρέπει μια σειρά διαδικασιών για την ασφαλή  και εύκολη εξυπηρέτηση των κατόχων μοντέλων της.

      Υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή και παράδοση του οχήματος στο σπίτι σας ενώ μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού online, με άμεση ενημέρωση των εργασιών που εκτιμούν πως θα χρειαστεί το αυτοκίνητο σας.

      Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής «We Connect», ο ενδεχόμενος κάτοχος ενός Golf θα μπορεί να επιτρέπει την πρόσβαση σε πλήθος πληροφοριών του οχήματος καθώς και να λαμβάνει feedback των εργασιών του συνεργείου σε πραγματικό χρόνο!
       

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »

      προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES