Ειδικό αφιέρωμα Ανταλλακτικά

31763 Επισκέψεις στο άρθρο

Το να επιλέξεις το σωστό κι αξιόπιστο ανταλλακτικό δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και ειδικά στην ελεύθερη αγορά. Η σωστή επιλογή και τοποθέτηση όμως μπορεί να μειώσει τα κόστη συντήρησης ή επισκευής ενός αυτοκινήτου έως και 50%, χωρίς να χάσετε στο ελάχιστο σε ποιότητα, αξιοπιστία ή εγγύηση.

 
O-ΔΙΚΗ μας ασφάλεια, ποιότητα μετακίνησης, προστασία του πορτοφολιού μας (ειδικά αυτή την «εποχή»), μα και καλύτερη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου μας, οι Τop-4 λόγοι για να είμαστε καλά ενημερωμένοι όταν χρειάζεται να επιλέξουμε ανταλλακτικό για το αυτοκίνητο μας.

Τα μυστικά της σωστής (και Best Value) επιλογής πολλά. Οι καλοί επαγγελματίες που είναι διατεθειμένοι να μοιράζονται μαζί μας την επαγγελματική και έγκυρη άποψη τους, βρίσκουν την «δική τους ενότητα» στο auto Τρίτη. Κάθε μήνα η γνώμη τους, οι συμβουλές τους μα και οι προσφορές τους, θα βρίσκονται σε αυτήν εδώ την στήλη.

Ανταλλακτικά καινούργια, μεταχειρισμένα, ανα-κατασκευής. Ανταλλακτικά από απόσυρση. Σπάνια ανταλλακτικά. Με εγγύηση ή με δωρεάν τοποθέτηση. Ανταλλακτικά που αποστέλλονται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα.
E-shops ανταλλακτικών. Κάθε μήνα σε αυτήν την στήλη.

Όπως και να το κάνουμε όμως η οικονομική στενότητα των τελευταίων ετών, έχουν επηρεάσει και το αυτοκίνητο. Για παράδειγμα, τα προκαθορισμένα service καθυστερούν να γίνουν, επισκευές γίνονται μόνο στα απολύτως απαραίτητα και σε γενικές γραμμές οι οδηγοί προσπαθούν να κόψουν έξοδα από παντού. Είτε από τα συνεργεία που θα επισκεφθούν (εξουσιοδοτημένα ή εξειδικευμένα), είτε και από τα ανταλλακτικά που θα τοποθετηθούν (γνήσια, after market, μεταχειρισμένα κτλ.). 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ