Ανοικτή, «οικογενειακή» εκδήλωση από την ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α
Ανοικτή, «οικογενειακή» εκδήλωση από την ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α
  • Ανοικτή, «οικογενειακή» εκδήλωση από την ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α
  • Ανοικτή, «οικογενειακή» εκδήλωση από την ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α

Ανοικτή, «οικογενειακή» εκδήλωση από την ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α

1661 Επισκέψεις στο άρθρο

Με πολλαπλά μηνύματα ενότητας, συσπείρωσης, συμπόρευσης και δημιουργίας ισχυρών δεσμών στις σχέσεις του δυναμικού, η ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. διοργάνωσε και περιέβαλε την εθιμική εταιρική της εκδήλωση, με ανταλλαγή ευχών για το 2022 και με ανακοινώσεις που αφορούν στην προοπτική της εταιρείας.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Μέσα από την εκδήλωση, τις δηλώσεις και τα όσα διαμηνύθηκαν, εγκαινιάστηκε μια νέα εποχή για την εταιρεία.  Δόθηκαν αναμνηστικά και συμβολικά δώρα. Επιβραβεύτηκαν οι εργασιακές επιδόσεις ενώ επιβεβαιώθηκε η πρόθεση των μετόχων να δώσουν διευρυμένη προοπτική εξέλιξης στην εταιρεία. 
Το ζεστό κλίμα που επικράτησε ενισχύθηκε από τις χαρούμενες στιγμές που απόλαυσαν τα παιδιά των εργαζομένων τα οποία έπαιξαν στον υπαίθριο χώρο του Πάρκου Χαρίτων στη Γλυφάδα.

Ο πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΥΝΑΜΙΣ, κ. Γ. Καλπάκος, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και χρησιμοποίησε τη λατινική φράση «nōmen est ōmen» που σημαίνει ότι το όνομα είναι οιωνός, κάτι που στην περίπτωση της ΔΥΝΑΜΙΣ προδιαθέτει για τη περαιτέρω δυναμική εξέλιξή της. Επίσης συμπλήρωσε πως η παρουσία των μετόχων στην εκδήλωση της εταιρίας αποτελεί εγγύηση για τη μελλοντική πορεία της ΔΥΝΑΜΙΣ.  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ι.Τζανάκος, με αφορμή την ίδρυση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης της ΔΥΝΑΜΙΣ, απέστειλε το δικό του συμβολικό μήνυμα προσφέροντας -σημειολογικά- στα παρευρισκόμενα παιδιά του δυναμικού, κουμπαράδες οι οποίοι έφεραν σήμανση Τ.Ε.Α. ΔΥΝΑΜΙΣ, κάτι το οποίο σηματοδοτεί το μέλλον τους και τα κάνει κοινωνούς μιας νέας πραγματικότητας στην οποία η ΔΥΝΑΜΙΣ θέλει να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους της. Ακόμα προσέφερε τιμητική διάκριση στην κα. Ν. Μακρή για το ήθος, τον πολιτισμό και τη συνέπεια που τη διακρίνουν καθώς και για την προσπάθεια και για την αφοσίωση που επιδεικνύει στην εργασία της.

Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κ. Ρ. -Ευσταθόπουλος, απένειμε τιμητική διάκριση στη Διεύθυνση Πωλήσεων για τη συμβολή της στην ανάπτυξη της εταιρίας, μια κίνηση που επιβραβεύει την έως τώρα πορεία της και αναδεικνύει τη σπουδαιότητα του έργου της.
 

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ