Σημαντική διάκριση για την εφαρμογή Ydrogios Agent App της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Σημαντική διάκριση για την εφαρμογή Ydrogios Agent App της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Bronze Award για το Ydrogios Agent App στα Impact BITE Awards 2022

1165 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/10/2022

Ακόμη μία σημαντική διάκριση πέτυχε η Υδρόγειος Ασφαλιστική για τη mobile εφαρμογή Ydrogios Agent App, που απευθύνεται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
ERGO A.A.E.

Με το Bronze Award στην κατηγορία mobile των Impact BITE Awards 2022,το Ydrogios Agent App κατακτά κορυφαία θέση ανάμεσα στις καλύτερες εφαρμογές και καινοτόμες τεχνολογικές υλοποιήσεις στην Ελλάδα.
Πρόκειται για διάκριση με μεγάλη αξία για την Υδρόγειο Ασφαλιστική, σε έναν θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία έργα πληροφορικής και ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλο το εύρος του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Η μοναδικότητα της εφαρμογής Ydrogios Agent App έγκειται στο ότι εστιάζει στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, μεταφέροντας ουσιαστικά το γραφείο του στο κινητό ή το tabletτου, επιτρέποντάς του να διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιό του και να εξυπηρετεί τους πελάτες του από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. H Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει σχεδιάσει και επενδύει δυναμικά σε μία ψηφιακή στρατηγική, η οποία αναπτύσσεται σε ευρύφάσμα τομέων, μεταξύ αυτών οι έξυπνες υπηρεσίες προς ασφαλισμένους και συνεργάτεςκαι οι πράσινες και mobile-first λύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάκριση αυτή επετεύχθη εν μέσω ιδιαίτερου ανταγωνισμού, καθώς ο φετινός -11ος- θεσμός των Ιmpact BITE Awards σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών και έρχεται σε συνέχεια των πολλαπλών χρυσών διακρίσεων στα Digital Finance Awards, του  Φεβρουαρίου 2002,  που κατέκτησε  η Υδρόγειος Ασφαλιστική.

Η εφαρμογή Ydrogios Agent App έχει αναπτυχθεί από την Υδρόγειο Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Parity Telematics.
 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • NOS Insurance

  NOS Insurance

  Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

   210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ