«Dynamis Home for All» για την ασφάλιση κατοικίας

1488 Επισκέψεις στο άρθρο

Μια ξεχωριστή, συμφέρουσα και με ιδιαίτερα πλεονεκτήματα πρόταση ασφάλισης περιουσίας «Για Όλους», παρουσιάζει η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα ασφάλισης μόνιμων και εξοχικών κατοικιών, «Dynamis Home for All» το οποίο έρχεται να συμπληρώσει το ήδη επιτυχημένο πρόγραμμα Dynamis Loan, με σημαντικότερη διαφορά ότι απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μη ενυπόθηκων κατοικιών. Το νέο πρόγραμμα με σλόγκαν «προστατεύουμε υπεύθυνα τους κόπους μιας ζωής» καταρτίστηκε ώστε να είναι κατανοητό, εξαιρετικά προσιτό στην απόκτησή του και εμπλουτισμένο με όλες τις απαραίτητες καλύψεις ώστε να ασφαλίζει με επάρκεια κάθε κατοικία και τους ιδιοκτήτες ή ενοίκους αυτής.

Περιλαμβάνει καλύψεις πυρός, κλοπής, σεισμού και άλλες ενώ συνδυάζεται με το συμπληρωματικό πακέτο καλύψεων της εταιρείας, Dynamis 360 αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερη ευρύτητα. Το Dynamis 360 παρέχει καλύψεις Προσωπικού Ατυχήματος, Αστικής Ευθύνης και 24ωρης Τεχνικής Βοήθειας Dynamis Home Care.

Όπως αναφέρει ο κ. Κίμων – Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος και Τεχνικός & Επιχειρησιακός Διευθυντής, «Η ΔΥΝΑΜΙΣ συνεχίζει να προσφέρει ασφαλιστικές προτάσεις συμφέρουσες, πλήρεις και ανάλογες της βασικής επιδίωξής μας ως εταιρεία, την πλήρη κάλυψη των ασφαλισμένων μας. Θέλουμε να συμβάλλουμε στην προστασία της περιουσίας των καταναλωτών και στηρίζουμε πολύπλευρα τους κατόχους των προγραμμάτων μας να ασφαλίζονται με επάρκεια απέναντι σε κάθε κίνδυνο".

Για το νέο πρόγραμμα ενημερώθηκαν με εγκύκλιο οι συνεργάτες της εταιρείας οι οποίοι και ξεκίνησαν να το επικοινωνούν και να το διαθέτουν συμβάλλοντας στην ασφάλιση των πολιτών σε μια εποχή όπου τα ακραία φυσικά φαινόμενα εμφανίζονται με ολοένα μεγαλύτερη συχνότητα.