Ερωτευμένος με το αμάξι σου;  Πως να το φροντίσεις όπως του αξίζει
Ερωτευμένος με το αμάξι σου;  Πως να το φροντίσεις όπως του αξίζει
Ερωτευμένος με το αμάξι σου;  Πως να το φροντίσεις όπως του αξίζει
Ερωτευμένος με το αμάξι σου;  Πως να το φροντίσεις όπως του αξίζει
Ερωτευμένος με το αμάξι σου;  Πως να το φροντίσεις όπως του αξίζει
  • Ερωτευμένος με το αμάξι σου;  Πως να το φροντίσεις όπως του αξίζει
  • Ερωτευμένος με το αμάξι σου;  Πως να το φροντίσεις όπως του αξίζει
  • Ερωτευμένος με το αμάξι σου;  Πως να το φροντίσεις όπως του αξίζει
  • Ερωτευμένος με το αμάξι σου;  Πως να το φροντίσεις όπως του αξίζει
  • Ερωτευμένος με το αμάξι σου;  Πως να το φροντίσεις όπως του αξίζει

Ερωτευμένος με το αμάξι σου; Πως να το φροντίσεις όπως του αξίζει

2622 Επισκέψεις στο άρθρο

14 Φεβρουαρίου ημέρα των ερωτευμένων. Τι γίνεται όμως με όσους είναι ερωτευμένοι με τα αυτοκίνητά τους; Έχουν γραφτεί τραγούδια, γυρίστηκαν ταινίες, γράφτηκαν άρθρα, έχουν δημιουργηθεί ακόμα και ντοκιμαντέρ, για ανθρώπους που τα γκάζια και η αδρεναλίνη από τις τέσσερις ρόδες του αυτοκινήτου τους, δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο!

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Αφού απολαύσεις το τραγούδι των Queen που έχει γραφτεί για την συγκεκριμένη μέρα, διάβασε πως μπορείς να φροντίσεις το αγαπημένο σου αυτοκίνητο, όπως του αξίζει..

Queen - I'm In Love With My Car (Lyrics)

Ο εξοπλισμός που του αξίζει
Στο διαδίκτυο υπάρχει μεγάλη πληθώρα online καταστημάτων που μπορεί κανείς να προμηθευτεί ανταλλακτικά αυτοκινήτου. Κάποιες από τις πλατφόρμες που οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να βρουν από μηχανικό εξοπλισμό έως διακοσμητικά αξεσουάρ για τα αυτοκίνητα τους είναι το autodoc.gr μια εταιρεία με παραρτήματα σε όλη την Ευρώπη και το onparts.gr μια ελληνική online πλατφόρμα που εγγυάται παράδοση των ανταλλακτικών μέσα σε 30’ για τους κατοίκους της Αθήνας και έως 24 ώρες για την υπόλοιπη χώρα.

Πριν ξημερώσει το πρωινό της 14 Φεβρουαρίου λοιπόν, κάνε την παραγγελία σου και κάνε στο αυτοκίνητό σου ένα δώρο λόγω ημέρας! Επειδή μάλιστα οι κρύες μέρες δεν έχουν τελειώσει, σου προτείνουμε ότι και να αγοράσεις μην ξεχάσεις αν δεν έχει ήδη, να προσθέσεις στο καλάθι σου αντιψυκτικό. Το αντιψυκτικό είναι μια από τις σημαντικότερες και πιο χρήσιμες αγορές για ένα όχημα. Προστατεύει από τη διάβρωση και σε χαμηλές θερμοκρασίες βοηθάει να μην παγώνει το νερό του ψυγείου. Η επισκευή ενός κινητήρα που έχει παγώσει κοστίζει αρκετά, οπότε πριν η θερμοκρασία πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, καλό είναι να ελεγχθεί η συγκέντρωση θερμοκρασίας που υπάρχει στο αυτοκίνητό. Ο κατασκευαστής στο εγχειρίδιο του εκάστοτε αυτοκινήτου προτείνει μάλιστα ποιο είναι το κατάλληλο αντιψυκτικό για το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Κοινοποίησέ το »

Ful lextra περιποίηση καθαρισμού
Ένα ιδανικό δώρο για σένα και το αυτοκίνητο σου, είναι ένας βαθύς καθαρισμός στο εξωτερικό το εσωτερικό του οχήματός σου. Καθώς η χρήση του air condition γίνεται αρκετά συχνά αυτές τις μέρες που έχει κρύο, πρέπει να καθαριστεί πολύ καλά το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ώστε να μην μεταφέρεται η σκόνη και οι ρύποι μέσα από το κλειστό κύκλωμα θέρμανσης στα πνευμόνια. Υπάρχουν σημεία όπως τα μαρσπιέ και το πάτωμα του αυτοκινήτου όπου η σκόνη κολλάει στις επιφάνειες και δεν βγαίνει με ένα απλό ξεσκόνισμα. Συνεπώς, μια επίσκεψη σε ένα καλό πλυντήριο αυτοκινήτων, θα βοηθήσει καθώς έχουν πιεστικά μηχανήματα, τα οποία καθορίζουν εις βάθος το όχημα ακόμα και σε κρυφά σημεία που δεν θα έβλεπε κανείς με γυμνό μάτι.

Βιολογικός Καθαρισμός
Με αφορμή την πανδημία τα τελευταία δύο χρόνια, ο βιολογικός καθαρισμός στο αυτοκίνητο έχει γίνει αρκετά δημοφιλής καθώς δίνει μια ιδιαίτερη περιποίηση στο εσωτερικό ενός οχήματος και το απολυμαίνει σε βάθος από βακτήρια και μικροοργανισμούς. Με έρευνα που έγινε από το Πανεπιστημίου Queen Mary του Λονδίνου, στα τιμόνια ανιχνεύτηκαν περισσότερα από 700 διαφορετικά είδη βακτηρίων κάτι που καθιστά ακόμα πιο έντονη την χρήση αντισηπτικού στο τιμόνι και τον λεβιέ ταχυτήτων όταν μπαίνουμε στο αυτοκίνητο.

FIY
O βιολογικός καθαρισμός γίνεται με την χρήση ειδικών συσκευών και διάφορων καθαριστικών ουσιών με βιοδιασπώμενες δράσεις ώστε να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα χωρίς να τραυματίσει καθόλου τα καθίσματα. Το κόστος του είναι πιο ακριβό από ένα από πλύσιμο εσωτερικής καμπίνας, όμως αξίζει και με το παραπάνω ιδιαίτερα για όσους θέλουν το αυτοκίνητο τους πάντα καθαρό και περιποιημένο. 
 

Πλύσιμο κινητήρα 
Καθαρίζοντας συχνά τον κινητήρα του αυτοκινήτου, αυξάνεται και η διάρκεια ζωής του, καθώς η σκόνη, τα φύλλα, το χώμα που συσσωρεύονται επηρεάζουν την απόδοση της μηχανής. Πριν πλυθεί ο κινητήρας πρέπει να αφαιρεθούν προσεκτικά πευκοβελόνες ή άλλα φύλλα από την εσοχή μπροστά στο καπό.

Κέρωμα για προστασία από τα καιρικά φαινόμενα
Μετά το πολύ καλό πλύσιμο, σειρά έχει το κέρωμα του οχήματος. Αυτό θα προστατεύσει το χρώμα του αυτοκινήτου από τις βροχές και τα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα. Το κέρωμα λειτουργεί σαν ένα αόρατο φίλτροπου σταματά τη διάβρωση και το θόλωμα. Ένας ακόμη προτρεπτικός παράγοντας είναι, πως αποτρέπει τις κηλίδες στην επιφάνεια του οχήματος μετά τη βροχή που δημιουργούνται από την εξάτμιση του νερού.

Έλεγξε τα σημαντικότερα εξωτερικά εξαρτήματα του οχήματος
Οι ζάντες είναι το σημείο που προσέχουμε ελάχιστα και όμως μπορεί με τις αλλαγές του καιρού και τα διάφορα χημικά που υπάρχουν στους δρόμους, να πάθουν τη μεγαλύτερη ζημιά. Παράλληλα με τις ζάντες καλό είναι να γίνει και έλεγχος σταλάστιχα του αυτοκινήτου. Καθώς οι δρόμοι δεν είναι πάντα ομαλοί και πιθανόν πετραδάκια να γεμίσουν τις αυλακώσεις των ελαστικών, είναι απαραίτητη μια επίσκεψη σε συνεργείο για προλάβουμε πιθανό σκίσιμο στα ελαστικά. Ένας ακόμα λόγος για να ελέγξουμε τα ελαστικά είναι τα εγκλωβισμένα μικροαντικείμενα στις αυλακώσεις όπως λάσπη, πετραδάκια, κλαδιά δέντρων τα οποία μειώνουν την πρόσφυση, ειδικά τους μήνες με βροχή όπως τώρα. 
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ