Έως 45.7% φθηνότερη η ασφάλιση των ηλεκτρικών οχημάτων

Έως 45.7% φθηνότερη η ασφάλιση των ηλεκτρικών οχημάτων

7201 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/10/2021

Για το ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο οι οδηγοί ενός βενζινοκίνητου οχήματος θα πληρώσουν μέχρι και 45.7% περισσότερα από του οδηγούς του ίδιου οχήματος με ηλεκτρικό κινητήρα και 14.7% περισσότερο από του οδηγούς που επέλεξαν υβριδικά οχήματα.

Έντονος φαίνεται να είναι ο προβληματισμός των καταναλωτών σχετικά με τις αλλαγές για το νέο δακτύλιο στο κέντρο της Αθήνας που μόλις τέθηκε σε εφαρμογή. Τα οχήματα τα οποία θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση είναι όσα έχουν άδεια κυκλοφορίας μετά τον Σεπτέμβριο του 2015 και πληρούν την οδηγία ρύπων Euro 6. Πιο συγκεκριμένα χωρίς κανέναν περιορισμό κινούνται τα παρακάτω οχήματα:

Κοινοποίησέ το »

-Ηλεκτρικά
-Υβριδικά
-Plug- in υβριδικά
-Εργοστασιακά οχήματα με φυσικό αέριο
-Εργοστασιακά οχήματα με υγραέριο


Εκτός από το χρόνο που θα εξοικονομήσουν οι οδηγοί των παραπάνω κατηγοριών, φαίνεται πως εξοικονομούν και χρήμα καθώς οι διαφορές ανάμεσα στα ασφάλιστρα για το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου ευνοούν όσους επέλεξαν ηλεκτρικό ή υβριδικό κινητήρα.

Ηλεκτρικά Eξοικονόμησε έως: 45.7%

Συγκρίνοντας το ίδιο μοντέλο οχήματος ανάμεσα στα ηλεκτρικά τα πετρελαιοκίνητα και τα βενζινοκίνητα φαίνεται πως ο καταναλωτής θα πληρώσει από 44.2% λιγότερο ετησίως αν είναι ηλεκτρικό από ότι σε ένα αντίστοιχο πετρελαιοκίνητο και 45.7% λιγότερο ετησίως για ένα ηλεκτρικό από ότι ένα αντίστοιχο βενζινοκίνητο.

Υβριδικά & Plug- in υβριδικά| Εξοικονόμησε έως: 16.7%

Από έρευνα που έγινε οι τιμές στα ασφάλιστρα οχημάτων, για το ίδιο αυτοκίνητο διαφέρουν με κάνοντας την ετήσια ασφάλεια ενός υβριδικού αυτοκινήτου να μην ξεπερνάει των βενζινοκίνητων ή των οχημάτων που λειτουργούν με πετρέλαιο. Αν ένας οδηγός επιλέξει υβριδικό μοντέλο εξοικονομεί έως 16.7% ετησίως σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο ενώ θα εξοικονομήσει έως14.7% αν επιλέξει ένα υβριδικό μοντέλο αντί για πετρελαιοκίνητο.

Παράλληλα μόνο τα υβριδικά διατηρούν το προβάδισμα στο αφορολόγητο καθώς μέχρι τα 89 γρ/χλμ τα τέλη κυκλοφορίας είναι μηδενικά. Από τα 90 γρ/χλμ και πάνω, ισχύει η κλιμακωτή επιβάρυνση βάσει εκπομπών CO2.

Για κάθε τύπο οχήματος, ηλεκτρικό, υβριδικό, αμιγώς υβριδικό, βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο στο Pricefox μπορείς να συγκρίνεις πάνω από 40 πακέτα ασφάλισης εύκολα και γρήγορα.

Τα βήματα είναι εύκολα και γρήγορα ώστε ο καταναλωτής να βρει την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου ξεκινώντας από 7 ευρώ το μήνα σε 12 άτοκες δόσεις και να εξοικονομήσει έως 172 ευρώ ετησίως.

  • Μπαίνεις στο Pricefox.gr
  • Καταχωρείς την πινακίδα και τα βασικά στοιχεία του οδηγού.
  • Προσθέτεις όποιο συνδυασμό καλύψεων επιθυμείς.
  • Διαλέγεις ανάμεσα σε πακέτο βασικής, πυρός / κλοπής και μικτής.
  • Επιλέγεις τη διάρκεια.
  • Συγκρίνεις τιμές, καλύψεις και επιπλέον παροχές ανάμεσα στις καλύτερες προσφορές της αγοράς.
  • Πληρώνεις με απόλυτη ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων σου. (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά) ακόμη και με 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
  • Έχεις άμεσα στο email σου το συμβόλαιο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ