Ετήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο Δικτύου Glassdrive με στρατηγική συνεχούς ανάπτυξης και επίκεντρο την εκπαίδευση

Ετήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο Δικτύου Glassdrive με στρατηγική συνεχούς ανάπτυξης και επίκεντρο την εκπαίδευση

2431 Επισκέψεις στο άρθρο

Η πορεία ανάπτυξης της Glassdrive, ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, η δομημένη στρατηγική στον τομέα της εκπαίδευσης - κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού, οι νέοι στόχοι και η επένδυση σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμα εργαλεία, αναλύθηκαν στο πλαίσιο του Ετήσιου Πανελλαδικού Συνεδρίου του Δικτύου Glassdrive, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου παρευρέθησαν επίσης o Γενικός Διευθυντής της Saint-Gobain Autover Italia, Giovanni de Donato και η Céline Gaviard, Marketing Director του ομίλου, καθώς και όλα τα στελέχη της Saint-Gobain Autover Hellas.

Κοινοποίησέ το »


Στην τοποθέτησή του ο κ. Κωνσταντίνος Κ. Κοντογούρης, Διευθύνων Σύμβουλος, Saint-Gobain Autover Hellas, αναφέρθηκε στην δομημένη πολιτική που αφορά στην διεύρυνση των εργασιών της εταιρείας. Με την εταιρεία να καταγράφει θετικά οικονομικά μεγέθη και με το σχεδιασμό που ακολουθήθηκε μέσα στην τελευταία διετία της υγειονομικής κρίσης, η εταιρεία πέτυχε αφενός την περαιτέρω ανάπτυξή της και αφετέρου την προστασία και αύξηση των θέσεων εργασίας αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από δέσμη μέτρων. Όπως μάλιστα επισημάνθηκε επειδή υπήρξαν οι κατάλληλες υποδομές και τα μέσα η εταιρεία δεν χρειάστηκε να κλείσει ούτε για μια μέρα αλλά ούτε και να κάνει χρήση κρατικής επιδότησης.

Αναφερόμενος στις επιπτώσεις της πανδημίας ο κ. Κοντογούρης εξήγησε ότι υφίστανται σε παγκόσμιο επίπεδο επιπτώσεις που επηρεάζουν και τον τομέα της επισκευής και εμπορίας κρυστάλλων, όπως η αύξηση στα κόστη παραγωγής και το μεταφορικό έργο, που ήδη καταγράφεται στον κλάδο. Επίσης, καθώς το δίκτυο Glassdrive αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής της υπηρεσίας ADAS σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας 16 μηχανήματα βαθμονόμησης σε όλη την Ελλάδα έγινε ιδιαίτερη μνεία στη σημαντικότητα της υπηρεσίας και επισημάνθηκε στους συνέδρους πως το πλάνο προβλέπει τον εξοπλισμό με μηχανήματα ADASτουλάχιστον του 50% του δικτύου Glassdrive μέχρι το τέλος του 2022. Πιστοποίηση και Εκπαίδευση: Βασική στόχευση και για το 2021 Στην πρακτική της η Saint-Gobain Autover Hellas εστιάζει την εξέλιξη της τόσο στην πιστοποίησή της μέσα από αναγνωρισμένους φορείς, όσο και στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων της.
 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ