Η ΦΙΛΗΣ Glass μέλος της Automotive Glass Europe (AGE)

1226 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/11/2020

Με μεγάλη της χαρά, η ΦΙΛΗΣ Glass ανακοινώνει πως έγινε μέλος και επίσημος εκπρόσωπος της Automotive Glass Europe (AGE) στην Ελλάδα. Η AGE είναι ένας Διεθνής Οργανισμός που συσπειρώνει εταιρείες θραύσης κρυστάλλων αυτοκινήτων μεταξύ διαφόρων Ευρωπαϊκών χωρών και όχι μόνο, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο Δίκτυο Εξυπηρέτησης.

 
 Η ΦΙΛΗΣ Glass ΑΕ δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία οχτώ χρόνια, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τόσο των Ελλήνων οδηγών όσο και των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριών.

Η εταιρία,  εκτός από τις περιοδικές εκπαιδεύσεις στον κλάδο, την υιοθέτηση καινοτόμων τεχνικών και τις βέλτιστες επιχειρησιακές πρακτικές, συνεχώς εξελίσσεται τεχνολογικά μέσω προηγμένων συστημάτων, τα οποία αναγνωρίζει ότι κάνουν την διαφορά στην επίλυση τόσο των νέων προβλημάτων όσο και των προκλήσεων . Στόχος λοιπόν, είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, μέσω της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, δημιουργώντας μία άριστη σχέση εμπιστοσύνης.
   
Καθώς η AGE παίζει έναν μείζονα ρόλο στο να διασφαλίζει ότι οι εταιρείες μέλη της ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εργαστηρίων,  στην ΦΙΛΗΣ Glass ΑΕ είναι σίγουροι πως αυτή η στρατηγική συνεργασία, θα συνδράμει σημαντικά στην περεταίρω εξέλιξη της.
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός