Μίσθωση οχήματος. Αυτοκίνητα για όλα τα γούστα και σε πακέτα που σε συμφέρουν.

Μίσθωση οχήματος. Αυτοκίνητα για όλα τα γούστα και σε πακέτα που σε συμφέρουν.

3 top επιλογές για Leasing Αυτοκίνητου

21660 Επισκέψεις στο άρθρο

Leasing ή μακροχρόνια μίσθωση αυτοκίνητου. Συμφέρει περισσότερο από αγορά αν γνωρίζεις τι ακριβώς ψάχνεις από αυτό. Δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου κάθε 4 χρόνια και –αν εξαιρέσεις το κόστος καυσίμων – μηδέν κόστος χρήσης. Πληρώνεις μόνο την μηνιαία συμφωνημένη δόση. Τελικά αξίζει;

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Η διαδικασία του leasing, της μακροχρόνιας δηλαδή μίσθωσης οχημάτων, αποτελεί μια διαδεδομένη συμφέρουσα λύση για εταιρείες, στελέχη και ελεύθερους επαγγελματίες. Τελευταία και για ιδιώτες.
 
Από τη μια, σε αυτή τη νέα εποχή μετάβασης της αυτοκίνησης( από τη βενζίνη και το diesel στην εποχή της περιβαντολλογικής βιωσιμότητας), η αγορά αυτοκίνητων μοιάζει απρόβλεπτη και για αυτό πολλοί αναβάλλουν την άμεση αγορά και προτιμούν την οικονομική και “peace of mind” λύση του leasing.
 
Από την άλλη, η κρίση της επιδημίας και τα επίπεδα ακριβείας που έφερε κάνουν την μίσθωση ενός νέου οχήματος με όλες τις τεχνολογίες αρκετά ελκυστική υπόθεση( αφού εμφανίζει μικρότερα κόστη και λιγότερες δεσμεύσεις από την αγορά νέου).
 
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της μίσθωσης ενός αυτοκινήτου είναι συνήθως οι χαμηλότερες μηνιαίες πληρωμές σχετικά με τις δόσεις χρηματοδότησης που θα δίνατε για αγορά.
 
Όταν χρηματοδοτείτε μια αγορά οχήματος, πληρώνετε ολόκληρη την τιμή αγοράς ενός οχήματος συν τους τόκους που θα προκύψουν. Αλλά στις μηνιαίες πληρωμές μισθωμάτων, αντί να πληρώνετε για ολόκληρη την αξία του αυτοκινήτου, δίνετε ουσιαστικά τα χρήματα που χρειάζονται για την απόσβεση του οχήματος (συν ενοίκιο και φόρους) κατά τη διάρκεια της μίσθωσης.
 
Κατά το leasing αυτοκινήτων, το κόστος χρήσης (ασφάλιση, οδική βοήθεια, αντικατάσταση ελαστικών) & συντήρησης (περιοδικής ή επισκευής) που θα προκύψει κατά τη χρήση του οχήματος από εσάς, καλύπτεται εξ ολόκληρου από την εταιρεία. 

Ταυτόχρονα, οι οποίοι φόροι συνοδεύουν την κατοχή οχήματος (τέλη κυκλοφορίας ή φόρος πολυτελείας) δεν θα σας απασχολήσουν κατά τη μίσθωση αφού η εταιρεία αναλαμβάνει και την αποπληρωμή των σχετικών φορών.
 
Οι μισθώσεις αυτοκινήτων συνήθως διαρκούν έως 48 μήνες. Μπορείτε να οδηγείτε ένα νέο αυτοκίνητο με τα πιο σύγχρονα πρότυπα τεχνολογίας και ασφάλειας χωρίς τη δέσμευση ή την απαιτητική διαδικασία να προσπαθήσετε να το πουλήσετε όταν αποφασίσετε πως είναι ώρα για αλλαγή.
 
Μόλις λήξει η μίσθωση, απλώς επιστρέφετε το όχημα στην εταιρεία, επιλέγετε το επόμενο όχημά σας και υπογράφετε νέα μίσθωση.
 
Οι μισθώσεις συχνά περιλαμβάνουν μια επιλογή αγοράς (του ίδιου αυτοκινήτου) σε προκαθορισμένη τιμή, την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε, στο τέλος του συμβολαίου, αν θεωρείτε πως σας συμφέρει.

Αλλά ας δούμε 3 προτάσεις που καλύπτουν 3 διαφορετικές κατηγορίες οχημάτων και που αυτή την περίοδο θεωρούνται Best Leasing Deals .

Leasing Αυτοκίνητου & Peace of mind (ξεχνάς όλα τα έξοδα κατοχής-χρήσης)
-Ald & Lease plan στα Best Deals του μήνα
-Peugeot 208 με 195 ευρώ το μήνα
- Υβριδικό Toyota C-HR με 199
- Premium BMW X1 από Lease Plan
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »