ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική Η τεχνολογία που χρειάζεσαι από την ασφαλιστική σου εταιρεία

1113 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/12/2020

Η «είσοδος» της τεχνολογίας και των ψηφιακών εργαλείων στον κλάδο της ασφάλισης, έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ριζικά την εµπειρία που βιώνει ο ασφαλισµένος, προσφέροντας ευκολία, ταχύτητα αλλά και ευελιξία, ώστε να εξυπηρετεί τις πραγµατικές, καθηµερινές ανάγκες του καταναλωτή.

 
Στο πλαίσιο αυτό, η ΜΙΝΕΤΤΑ δηµιούργησε ένα πλήθος εφαρµογών, για τους ασφαλισµένους, το MINETTAapp, το MyMinetta και το MINETTADRIVE.

Στο MINETTAapp, ο χρήστης µπορεί να προχωρήσει σε πραγµατογνωµοσύνη του οχήµατός του, να βρει τηλέφωνα επικοινωνίας και συνδέσµους πρώτης ανάγκης, χάρτες µε συνεργαζόµενα συνεργεία και τις παροχές που προσφέρουν, καθώς και να συνδεθεί απευθείας µε την ψηφιακή πύλη εξυπηρέτησης MyMinetta.

Πιο συγκεκριµένα, µέσω του MyMINETTA δίνεται η δυνατότητα στον ασφαλισµένο να έχει διαθέσιµα κάθε στιγµή τα στοιχεία του ασφαλιστικού του διαµεσολαβητή για κάθε ανάγκη που θα προκύψει, να εκτυπώσει αντίγραφο των συµβολαίων του, καθώς και να ενηµερώνεται για την επικείµενη λήξη τους.
Επίσης, µέσω του pay.minetta.gr, µπορεί να πραγµατοποιήσει εξόφληση του συµβολαίου του σε έως και 12 άτοκες µηνιαίες δόσεις, παραλαµβάνοντας το συµβόλαιο άµεσα στο email που έχει δηλώσει κατά τη διαδικασία πληρωµής.

Η MΙΝΕΤΤΑ ανέπτυξε επίσης το MINETTADRIVE, µια εφαρµογή που βοηθά τους οδηγούς να αξιολογήσουν και να βελτιώσουν την οδηγική τους απόδοση και συµπεριφορά, προσφέροντας ταυτόχρονα χρήσιµες συµβουλές από την Σχολή Οδικής Συµπεριφοράς (Σ.Ο.Σ.) του ΙΑΒΕΡΗ.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση πιο αποτελεσµατικών τεχνολογικών λύσεων για την περαιτέρω βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισµένων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός