Εκδήλωση Βράβευσης Συνεργατών Στερεάς Ελλάδος & Νήσων πραγματοποίησε η Υδρόγειος Ασφαλίστική.

Εκδήλωση Βράβευσης Συνεργατών Στερεάς Ελλάδος & Νήσων πραγματοποίησε η Υδρόγειος Ασφαλίστική.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Λόγο απήυθυνε και ο Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Λόγο απήυθυνε και ο Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

 • Εκδήλωση Βράβευσης Συνεργατών Στερεάς Ελλάδος & Νήσων πραγματοποίησε η Υδρόγειος Ασφαλίστική.
 • Στην εκδήλωση μίλησε και ο Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Υδρογείου Ασφαλιστικής.
 • Λόγο απήυθυνε και ο Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο: Η Υδρόγειος Ασφαλιστική βραβεύει τους συνεργάτες της

1892 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/7/2022

Δυναμικά επανήλθε στον ετήσιο θεσμό των βραβεύσεων των συνεργατών της η Υδρόγειος Ασφαλιστική, με τέσσερις ξεχωριστές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ναύπλιο κατά τον Μάιο και Ιούνιο.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά η στενή σχέση που συνδέει την εταιρεία με το δίκτυο των ασφαλιστικών της διαμεσολαβητών σε κάθε γωνιά της Ελλάδαςκαι τιμήθηκαν οι πρωτεύσαντες σε παραγωγικές επιδόσεις ανά νομό. Αποπνέοντας ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα αδιάκοπης εξέλιξης, οι εκδηλώσεις αποτελέσαν επίσης την ευκαιρία να παρουσιαστούν τα παραγωγικά και οικονομικά αποτελέσματα, τα επιτεύγματα και οι δράσεις της εταιρείας που διαμορφώνουν την επόμενη μέρα της κοινής της πορείας με τους συνεργάτες της.

«Είστε ο ιστός του ασφαλιστικού θεσμούκαι η Υδρόγειος Ασφαλιστική παραμένει αφοσιωμένη στη στρατηγική ενίσχυσης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δικτύου της» τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης,απευθυνόμενους στους παρευρισκόμενους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές: «Ο άρρηκτοςδεσμός φιλίας και συνεργασίας που έχουμε χτίσει εδώ και πέντε δεκαετίες μας ωθεί να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω στο κοινό μας ασφαλιστικό όραμα. Η ποιότητα των ανθρώπων μας, η δυνατή μας παρουσία στην περιφέρεια, τα ισχυρά οικονομικά θεμέλια της εταιρείας και, κυρίως,η φροντίδα και η αξία που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας μέσα από το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης αποτελούν τα εχέγγυα του αύριο» κατέληξεο κ. Κασκαρέλης.

 


Στην εκδήλωση μίλησε και ο Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Κοινοποίησέ το »

«Ο ασφαλιστικός κλάδος αποδείχθηκε ανθεκτικός στις συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, ωστόσο, η διείσδυση του ασφαλιστικού αγαθού στην ελληνική κοινωνία παραμένει χαμηλή, γεγονός που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τον κλάδο μας αλλά και την πολιτεία» σημείωσε αρχικά ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Ο κ. Κασκαρέλης τόνισε ότι, παρά το ότι, το 2021, η ελληνική ασφαλιστική αγορά επανήλθε στην ανάπτυξη, η ετήσια κατά κεφαλή δαπάνη στην Ελλάδα εξακολουθεί να αντιστοιχεί στο ένα πέμπτο του ευρωπαϊκού μέσου όρου. Στη συνέχεια, εστίασε στα εντυπωσιακά οικονομικά μεγέθη της εταιρείας, στα κέρδη προ φόρων για το 2021, τα οποία ανήλθαν σε 20,2 εκ. ευρώ, την αύξηση κατά 2% του συνολικού Ενεργητικού το 2021, την περαιτέρω ισχυροποίηση κατά 8,5 ποσοστιαίες μονάδες του Δείκτη Φερεγγυότητας (SCR) το 2021 σε σχέση με το 2020, αλλά και την αύξηση κατά 21,6 εκ. ευρώ στα διαθέσιμα κεφάλαια κατά την τελευταία διετία. Αναφέρθηκε επίσης στους δείκτες απόδοσης κεφαλαίων και ενεργητικού της εταιρείας, οι οποίοι στη διετία 2020  - 2021 ήταν σημαντικά υψηλότεροι από τους αντίστοιχους μέσους όρους της αγοράς. «Η εταιρεία μας διαθέτει πολύ ισχυρή θέση, κινείται σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με την αγορά στους χρηματοοικονομικούς δείκτες και βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, σημειώνοντας στο πεντάμηνο του 2022 αύξηση στα παραγωγικά της αποτελέσματα με ένα σημαντικό ποσοστό να προέρχεται από τους κλάδους εκτός οχημάτων» συμπλήρωσε ο κ. Κασκαρέλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες για τη στήριξή τους και ανήγγειλε περισσότερες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των υπηρεσιών και του ψηφιακού μετασχηματισμού. 

 

«Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική δεν σταματάμε να οργανώνουμε, να σχεδιάζουμε, να πράττουμε για το καλό των συνεργατών μας»,  ανέφερε η κα Τζένη Αναγνωστάκη, Εμπορική Διευθύντρια. Η κα Αναγνωστάκη έκανε ιδιαίτερη μνεία στον ενισχυμένο κανονισμό πωλήσεων της εταιρείαςαλλά και το  ανανεωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μέσα στον τελευταίο χρόνο έχει προσφέρει στο δίκτυο συνεργατών περισσότερες από 380 ώρες διαδικτυακής και δια ζώσης εκπαίδευσης.
Στον πρώτο χρόνο δραστηριοποίησης της εταιρείας στον κλάδο υγείας και την αναπτυξιακή πορεία του κλάδου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο κ.  Σεραφείμ Αίσωπος, Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων, παρουσιάζοντας συνοπτικά στοιχεία των υπηρεσιών και παροχών υγείας που προσέφερε στους ασφαλισμένους της η Υδρόγειος Ασφαλιστική μέσα από τα προγράμματα «Πλάνο Υγείας». Ο κ. Αίσωπος παρουσίασε επίσης τα νέα προγράμματα ολοκληρωμένης ασφάλισης σκαφών, ανήγγειλε νέα σχεδιαζόμενα προγράμματα στον κλάδο περιουσίας και σφράγισε την παρουσίασή του τονίζοντας για άλλη μία φορά τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των συνεργατών της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στην Υδρόγειο Ασφαλιστική,  ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο!».
Οι εκδηλώσεις της Υδρογείου Ασφαλιστικής με τη σειρά που πραγματοποιήθηκαν: Ενημερωτική Εκδήλωσης και Βραβεύσεις Συνεργατών Βορείου Ελλάδος (Θεσσαλονίκη, 20/5/2022), Κεντρικής Ελλάδος (Λάρισα, 7/6/2022), Στερεάς Ελλάδος, Νήσων και Κρήτης (Αθήνα, 20/6/2022) , Πελοποννήσου (Ναύπλιο,30/6/2022).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
   210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ