Νέο κατάστημα Glassdrive στην Κεφαλονιά

1530 Επισκέψεις στο άρθρο

Ακολουθώντας το επιχειρησιακό πλάνο ανάπτυξης του δικτύου της, η Glassdrive ανακοίνωσε με χαρά το νέο της μέλος στην Κεφαλονιά, στη ΒΙΠΕ Αργοστολίου.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Οι πελάτες της ευρύτερης περιοχής μπορούν να εξυπηρετηθούν καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00. Στον νέο σταθμό Glassdrive Κεφαλονιά οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της Glassdrive όπως:

Kοινοποίησε το »

  • Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων
  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εγγύηση εργασίας «εφ' όρου ζωής»  Αντικατάσταση μηχανισμών πλαϊνών παραθύρων
  • Καθαρισμό φαναριών
Η Glassdrive, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM).

Το δίκτυο Glassdrive, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων στην Ελλάδα, με παρουσία σε 68 σημεία, και σας προσφέρει τα κορυφαίας αξιοπιστίας κρύσταλλα SaintGobain, με πανελλαδική κάλυψη βαθμονόμησης ADAS και την κατάλληλη τεχνογνωσία και επάρκεια προϊόντων ώστε κάθε πελάτης να γνωρίζει πως εδώ θα βρει τις λύσεις που χρειάζεται, τη στιγμή που τις χρειάζεται!

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ