Θραύση κρυστάλλων: Τι ακριβώς είναι και πως με καλύπτει η ασφαλιστική μου.

Θραύση κρυστάλλων: Τι ακριβώς είναι και πως με καλύπτει η ασφαλιστική μου.

Θραύση κρυστάλλων. Τι καλύπτει, γιατί συμφέρει

4729 Επισκέψεις στο άρθρο

Ασφαλιστική υπηρεσία που σας προστατεύει από ζημιές στα τζάμια του αυτοκίνητου σας. Πολλοί κάτοχοι αυτοκινήτου δεν επωμίζονται το μικρό αυτό extra κόστος ασφάλισης καταλήγοντας να το μετανιώνουν αργότερα. Τι ακριβώς καλύπτει και γιατί συμφέρει να την συμπεριλάβουμε; Ας δούμε.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Θραύση κρυστάλλων: Μικρό το κόστος για τους προνοητικούς. Συμφέρει.

-Καλύπτει από ζημιές στα κρύσταλλα του αυτοκινήτου
-Επιδιόρθωση ή ολική αντικατάσταση
-Γνήσια ή πιστοποιημένα ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας
- Εγγύηση σε ανταλλακτικά & εργασία από εξειδικευμένα συνεργεία

Η θραύση κρυστάλλων είναι μια ασφαλιστική παροχή, η οποία φροντίζει την αποκατάσταση (ή αντικατάσταση) σε περίπτωση που θα προκληθούν ζημιές από ρίψη πέτρας πάνω στο όχημα σας, είτε βρίσκεστε σε διαδρομή είτε είστε σταθμευμένοι.

Στην κάλυψη δεν περιλαμβάνονται τα φανάρια και η ηλιοροφή, εκτός αν κάτι τέτοιο έχει συμφωνηθεί με την ασφαλιστική σας. Στα πλαίσια της υπηρεσίας, μπορείτε να προχωρήσετε είτε σε επιδιόρθωση της ζημιάς, ή αν κάτι τέτοιο κρίνεται ανέφικτο, σε ολική αντικατάσταση του χτυπημένου κρυστάλλου (π.χ. παρμπρίζ) .

Γενικά, μπορεί να επισκευαστεί οποιοδήποτε κρύσταλλο, εφόσον η διάμετρος της ζημιάς δεν υπερβαίνει τα 2 εκατοστά, δεν βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού και δεν είναι σε απόσταση μικρότερη των 10 εκατοστών από την άκρη της γυάλινης επιφάνειας.

Σε περίπτωση που ισχύει κάτι από τα παραπάνω, τα εξειδικευμένα συνέργεια θα αντικαταστήσουν το μέρος που χρίζει επιδιόρθωσης με υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Επιδιόρθωση ζημιάς κρυστάλλου

Σε περίπτωση που το κρύσταλλο δεν επιδιορθώνεται, η ασφαλιστική σας θα το αντικαταστήσει με γνήσια ή πιστοποιημένα ανταλλακτικά.

Σε περίπτωση που το κρύσταλλο δεν επιδιορθώνεται, η ασφαλιστική σας θα το αντικαταστήσει με γνήσια ή πιστοποιημένα ανταλλακτικά.

     Πλέον, υπάρχουν στην αγορά μεγάλες εταιρείες με εξειδικευμένο προσωπικό και ειδικώς διαμορφωμένα και προηγμένα τεχνολογικά συνεργεία που μπορούν να αντιμετωπίσουν στο 100% τις ζημιές στα τζάμια σας.

    Όταν βέβαια, καλύπτεστε από την ασφαλιστική σας, κάθε τέτοια διαδικασία γίνεται πολύ πιο εύκολη καθώς όχι μόνο γλιτώνετε το γραφειοκρατικό του να αναζητείτε το συνεργείο της προτίμησης σας, άλλα γλιτώνετε και τα έξοδα των εργασιών.

    Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας που θα επιλέξετε, θα αναλάβει να επιδιορθώσει το όχημα σας και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα το αντικαταστήσει με γνήσια ανταλλακτικά ή εφάμιλλής ποιότητας πιστοποιημένα ανταλλακτικά.

    Ταυτόχρονα, προσφέρονται και εγγυήσεις τόσο για τα ίδια τα ανταλλακτικά όσο και για τις εργασίες του συνεργείου.
     

    Πότε πρέπει να απευθυνθώ σε συνεργείο για τη ζημιά στο κρύσταλλο

    Η θραύση κρυστάλλων καλύπτει και τη ζημία κρυστάλλων κατά την προσπάθεια διάρρηξης του οχήματος.

    Η θραύση κρυστάλλων καλύπτει και τη ζημία κρυστάλλων κατά την προσπάθεια διάρρηξης του οχήματος.

      Όταν ένα κρύσταλλο έχει δεχτεί μεγάλη ζημιά,  μεγάλη ρωγμή στην επιφάνεια του παρμπρίζ, πολλαπλών μικρών σπασιμάτων ή χτυπήματος από σύγκρουσης με αντικείμενο, η ανάγκη για επιδιόρθωση/ αντικατάσταση είναι απαραίτητη.

      Και αυτό γιατί ακόμα κι ένα μικρό σπάσιμο ή μια μικρή ρωγμή στο παρμπρίζ μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε μεγάλη ρωγμή που αργότερα θα κοστίσει πολλά παραπάνω χρήματα.

      ¶λλα σημαντικά στοιχεία για τα οποία πρέπει να προσέχετε είναι η διάμετρος του σπασίματος( επικίνδυνο όταν είναι μεγαλύτερη από ένα νόμισμα των 2 ευρώ)  ή όταν το μικρό σπάσιμο ή η ρωγμή βρίσκονται στο οπτικό πεδίο του οδηγού ή σε απόσταση μικρότερη των 10εκ. από την άκρη του κρυστάλλου.

      Τέλος, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που ορίζει το ΚΤΕΟ, ένα λειτουργικό παρμπρίζ είναι απαραίτητο για την ασφάλεια σας και σε περίπτωση που υπάρχει ρωγμή ή κάποιου είδους ζημιά, το όχημα δεν θα περάσει από τον σχετικό έλεγχο.
       

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »