Ασφάλιση αυτοκινήτου από τη ΜΙΝΕΤΤΑ και με ξεχωριστές καλύψεις.

Ασφάλιση αυτοκινήτου από τη ΜΙΝΕΤΤΑ και με ξεχωριστές καλύψεις.

Ολοκληρωμένη Ασφάλιση & 2 νέες δωρεάν καλύψεις από την ΜΙΝΕΤΤΑ

10278 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/11/2022

Επιλέγοντας ένα από τα ασφαλιστικά προγράμματα της ΜΙΝΕΤΤΑ εξασφαλίζετε ότι το αυτοκίνητό σας «θωρακίζεται» με ένα πακέτο καλύψεων που προσφέρει κάτι παραπάνω από μία απλή ασφάλιση και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνεται περισσότερο ο προϋπολογισμός σας.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
ERGO A.A.E.

50 χρόνια στον χώρο των ασφαλίσεων

Με μεγάλη παράδοση στον ασφαλιστικό χώρο που φτάνει σχεδόν τα 50 χρόνια, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική αποτελεί μια από τις εταιρείες με έντονη παρουσία στον ασφαλιστικό κλάδο. Με όπλα στην «φαρέτρα» της την παροχή πλήρων και αξιόπιστων υπηρεσιών η ελληνική εταιρεία προσφέρει τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προγράμματα, βοηθώντας τους πελάτες της να προστατέψουν αυτά που θεωρούν σημαντικά στη ζωή τους.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κορυφαία ασφαλιστικά προγράμματα για το αυτοκίνητο

Φυσικά εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί το αυτοκίνητο, για την ασφάλιση του οποίου η ΜΙΝΕΤΤΑ έχει μακροχρόνια εμπειρία και ειδίκευση. Επιλέγοντας ένα από τα εξειδικευμένα πακέτα ασφάλισης οχήματος της ΜΙΝΕΤΤΑ, ακόμα και αν έχετε ηλεκτρικό όχημα όπου προσφέρεται το ΜΙΝΕΤΤΑ electrify, πέρα από τα παραπάνω πλεονεκτήματα ασφάλειας & αξιοπιστίας, ο κάτοχος αυτοκινήτου αποκτά και έξτρα οφέλη σε τομείς της καθημερινής του ζωής.

Καλύψεις που προστατεύουν και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας

Τα πακέτα αυτά πέρα από τις βασικές διαθέτουν και επιπλέον καινοτόμες και ξεχωριστές καλύψεις, οι οποίες  παρέχουν ένα πλήρες «πέπλο ασφάλειας» για το αυτοκίνητό σας. Κάποια από αυτές είναι το επίδομα ολοσχερούς καταστροφής οχήματος που μπορεί να οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα (υπαιτιότητάς του οδηγού) αλλά και σε πυρκαγιά, έκρηξη, φυσικά ή γεωλογικά φαινόμενα  (η αποζημίωση μπορεί να φτάσει έως και € 6.000).

Στα παραπάνω προστέθηκαν και δύο νέες δωρεάν καλύψεις

Η πρώτη είναι η κάλυψη για υλικές ζημιές από υπαίτιο όχημα εκτός φιλικού διακανονισμού. Αυτό σας προστατεύει σε περίπτωση που σας τύχει κάποιο ατύχημα με ένα όχημα που ευθύνεται εξ ολοκλήρου, αλλά δεν είναι ασφαλισμένο σε μια από τις ασφαλιστικές εταιρίες που συμμετέχουν στον Φιλικό Διακανονισμό. Σε μία τέτοια περίπτωση η ΜΙΝΕΤΤΑ θα αναλάβει να αποζημιώσει για τις υλικές ζημιές, συνολικά και ανά ατύχημά έως του ποσού των € 6.500 (ή του εκάστοτε οριζόμενου στη συμφωνία του Φιλικού Διακανονισμού ορίου κάλυψης υλικών ζημιών).

Η δεύτερη κάλυψη είναι αυτή που αφορά στις υλικές ζημιές από υπαίτιο όχημα με αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας. Αν το όχημα που σας τράκαρε και ευθύνεται εξ ολοκλήρου, φέρει αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας, η ΜΙΝΕΤΤΑ θα αναλάβει να σας αποζημιώσει για τις υλικές ζημίες που θα προκληθούν συνολικά και ανά ατύχημα μέχρι το ποσό των € 6.500 (σύμφωνα πάντα με τους όρους του συμβολαίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • NOS Insurance

  NOS Insurance

  Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

   210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ