Όταν το βασικό πακέτο είναι πιο πλούσιο από ότι θα περίμενες!
Όταν το βασικό πακέτο είναι πιο πλούσιο από ότι θα περίμενες!
 • Όταν το βασικό πακέτο είναι πιο πλούσιο από ότι θα περίμενες!
 • Όταν το βασικό πακέτο είναι πιο πλούσιο από ότι θα περίμενες!

Όταν το βασικό πακέτο είναι πιο πλούσιο από ότι θα περίμενες!

1522 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα βασικά προγράμματα ασφάλισης αποτελούν εδώ και χρόνια την πλέον δημοφιλή επιλογή για την ασφάλιση των οχημάτων μας. Ως βασικά, τα προγράμματα αυτά παρέχουν τις απαραίτητες δια του νόμου καλύψεις, ωστόσο δεν εξασφαλίζουν τον ασφαλισμένο απέναντι στις επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών, οι οποίες είναι ολοένα και συχνότερες τα τελευταία χρόνιαστη χώρα μας, καθώς και για ένα πλήθος επιπλέον κίνδυνων.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ

Επίδομα Ολοσχερούς Καταστροφής Οχήματος και στο βασικό πρόγραμμα

Κοινοποίησέ το »

 
Η Μινέττα Ασφαλιστική, η οποία μας έχει συνηθίσει στο να στέκεται δίπλα στον ασφαλισμένο, πρωτοπορεί και σε αυτόν τον τομέα!
Έτσι, έχει συμπεριλάβει στις βασικές καλύψεις των ΙΧΕκαι αγροτικών αυτοκινήτων την κάλυψη του «ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ», η οποία ενεργοποιείται όχι μόνο σε περίπτωση ολικής καταστροφής λόγω υπαιτιότητας του οδηγού συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, αλλά και στην περίπτωση ολικής καταστροφής από φυσικά ή γεωλογικά φαινόμενα.
 
Έτσι λοιπόν, εάν καταστραφεί ένα όχημα, ο ασφαλισμένος δικαιούται αποζημίωση έως και 6.000€.
 
Προνόμια, εκπτώσεις και παροχές
 
Το Επίδομα Ολοσχερούς Καταστροφής δεν είναι η μόνη παροχή που συμπεριλαμβάνει η Μινέττα στο βασικό της πρόγραμμα.
Η ασφαλιστική εταιρεία παρέχει σε όλα της τα προγράμματα, αλλά ακόμη και στο βασικό:
 • Νομική Προστασία (έως 3.000 ευρώ)
 • Διασταυρούμενη ευθύνη (κάλυψη υλικών ζημιών σε περίπτωση ατυχήματος μεταξύ ατόμων α΄ βαθμού συγγένειας, εφόσον και τα δυο οχήματα είναι ασφαλισμένα στη ΜΙΝΕΤΤΑ)
 • Φροντίδα ατυχήματος
 • Δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας(checkup)
 
Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει, με κάθε ασφάλιση αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης και της ασφάλισης με το βασικό πρόγραμμα, μια σειρά εκπτώσεων και συγκεκριμένα:
 • 10% συνδυαστική έκπτωση για την ασφάλιση κατοικίας ή/και σκάφους
 • 10% για νέας κυκλοφορίας οχήματα (καινούργια)
 • 5% για ασφάλιση άλλου οχήματος (π.χ. αγροτικό, δίκυκλο κ.λπ.)
 
 
Βέβαια για να είσαι προστατευμένος από όλα, η ΜΙΝΕΤΤΑ παρέχει ένα πλήθος προγραμμάτων για κάθε ανάγκη, συμπεριλαμβάνοντάς καλύψεις όπως μερική ή ολική κλοπή, φυσικά ή γεωλογικά φαινόμενα, πυρκαγιά, καθώς και μικτή κάλυψη.
 
 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
   210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ