Pricefox.gr: Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει την αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου

8409 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/7/2021

Εντυπωσιακά ανοδικά κινείται ο αριθμός των καταναλωτών που επιλέγουν ασφάλεια αυτοκινήτου online.

Tόσο η περίοδος της πανδημίας όσο και οι απαιτήσεις των καταναλωτών για εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση στις online αγορές και υπηρεσίες αποτέλεσαν καταλύτες. Σε αυτό συμβάλλει το Pricefox, η καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και καλύψεων για ασφάλεια αυτοκινήτου που αλλάζει τα δεδομένα στην online αγορά.

Kοινοποίησε το »

To Pricefox, έχει ως επίκεντρο τον καταναλωτή, εισάγει καινοτομίες στην online ασφάλιση αυτοκινήτου έχοντας δημιουργήσει την γρηγορότερη και πιο εύχρηστη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην χώρα μας. Μόλις σε 30 δευτερόλεπτα οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν προσφορές από όλη την αγορά για ασφάλεια αυτοκινήτου και μόλις σε 2 λεπτά πληρώνοντας online λαμβάνουν το συμβόλαιο στο email τους.

Σύγκρινε γιατί θα κερδίσεις

Στην Ελλάδα μόλις το 11% των Ελλήνων αγοράζει την ασφάλεια του online και περίπου οι μισοί από αυτούς χρησιμοποιούν πλατφόρμες αναζήτησης για να συγκρίνουν τιμές της αγοράς. Ο πολύς κόσμος ακόμη δεν γνωρίζει ότι μπορεί να εξοικονομήσει έως και 172€ ετησίως για το ίδιο πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτου επωφελούμενος από την σύγκριση προσφορών της αγοράς.

Σε 30 δευτερόλεπτα συγκρίνεις, σε 2 λεπτά αγοράζεις

Μπες στο Pricefox και δες πόσο απλό είναι να δεις πόσα μπορεί να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία.

 

 

Η πλατφόρμα έχει επίκεντρο τον χρήστη και ανεξάρτητα από το πόσο εξοικειωμένος είναι με την τεχνολογία, μπορεί μόλις σε μερικά απλά βήματα να αποκτήσει την ασφάλεια αυτοκινήτου που τον συμφέρει. Το πρώτο πράγμα που θα σου ζητηθεί είναι η πινακίδα του αυτοκινήτου σου και μερικά στοιχεία για σένα και το αυτοκίνητο σου. Στη συνέχεια ακολουθείς τα παρακάτω απλά βήματα:

-Διαλέγεις ανάμεσα σε πακέτο βασικής, πυρός / κλοπής και μικτής
-Προσθέτεις όποιο συνδυασμό καλύψεων επιθυμείς
-Επιλέγεις την διάρκεια της ασφάλισης (τρίμηνη, εξάμηνη, ετήσια)
-Συγκρίνεις τιμές, καλύψεις και επιπλέον παροχές ανάμεσα στις καλύτερες προσφορές της αγοράς
-Πληρώνεις με απόλυτη ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων σου (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά) ακόμη και με άτοκες μηνιαίες δόσεις
-Έχεις άμεσα στο email σου το συμβόλαιο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα

Σύμφωνα με τηλεφωνική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους πελάτες του Pricefox προέκυψε ότι η εξοικονόμηση μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 172€ ετησίως. Η εξοικονόμηση αφορά ετησιοποιημένη διαφορά μεταξύ των προηγούμενων ασφαλίστρων και του συμβολαίου που αγοράστηκε στο Pricefox.gr και αφορά ίδιου τύπου συμβόλαια. Πάνω από το 32% των πελατών εξοικονόμησε ποσό μεγαλύτερο από 100€ και πάνω από το 12%, ποσό μεγαλύτερο από τα 172€ συγκρίνοντας και αγοράζοντας ασφάλεια αυτοκινήτου online στο Pricefox.gr.

 

 

Υπηρεσίες online με πραγματική εξυπηρέτηση; Στο Pricefox γίνεται.

Η περίοδος της πανδημίας και το μεγάλο διάστημα του lockdown οδήγησε πολλούς καταναλωτές στις online αγορές τόσο αγαθών όσο και υπηρεσιών. Είναι πολύ σημαντικό οι online αγορές να συνδυάζονται με υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών και με ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών και διαχείρισης προσωπικών δεδομένων. Πλέον οι online εταιρείες συνεχώς προσπαθούν να βελτιώσουν την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών τους. Εταιρείες όπως το Pricefox που έχουν εισέλθει σε έναν ανταγωνιστικό κλάδο προσπαθούν να διαφοροποιηθούν προσφέροντας υψηλή και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση πελατών.

Το Pricefox από την αρχή της λειτουργίας του επένδυσε σε μια ομάδα πιστοποιημένων ασφαλιστικών συμβούλων που 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα είναι δίπλα στον καταναλωτή.

 

 

Για ασφάλεια αυτοκινήτου μη ρωτάς που ρώτα την αλεπού

Το Pricefox επιτρέπει στον καταναλωτή να ενημερωθεί για όλα τα πακέτα ασφάλισης, να πάρει προσφορές από αξιόπιστες ασφαλιστικές σε μόλις 30'' και να αγοράσει ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς δικαιολογητικά με απόλυτη ασφάλεια.

Το Pricefox συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με 15 ασφαλιστικές εταιρείες (Ατλαντική Ένωση, Δύναμις, Εθνική, Ευρώπη, Anytime, Apeiron, ETU, Euroins, Eurolife, Groupama, Hellas Direct, Interamerican, Interasco, Interlife, Mapfre) και ο καταναλωτής μπορεί να συγκρίνει περισσότερα από 40 πακέτα της αγοράς.

Η εμπειρία του καταναλωτή πλαισιώνεται σε κάθε στάδιο με πραγματική εξυπηρέτηση πελατών 24ώρες το 24ωρο κάθε μέρα. Η ομάδα του Pricefox είναι δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς στο 2103000450.

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως