Υδρόγειος Ασφαλιστική: Η πολύπλευρη αξία της ασφάλισης

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Η πολύπλευρη αξία της ασφάλισης

10097 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, εδώ και 5 δεκαετίες υπηρετεί έναν θεσμό με τεράστια αξία για τον πολίτη, την οικογένεια και την κοινωνία, αυτόν της ασφάλισης.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Με αφορμή την Ημέρα Ασφάλισης στις 11 Νοεμβρίου, η Υδρόγειος Ασφαλιστική στέλνει το δικό της μήνυμα καταγράφοντας τις μερικές «σκέψεις», οι οποίες καταδεικνύουν τον καταλυτικό και πολυδιάστατο ρόλο της ασφάλισης στη σημερινή εποχή.
 

Κοινοποίησέ το »

Η ασφάλεια που προσφέρει η επιλογή της Υδρόγειος Ασφαλιστικής

Το απρόβλεπτο είναι μέρος της ζωής μας. Στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μας ζωή ερχόμαστε αντιμέτωποι με κινδύνους που είναι δυνατόν να αναστατώσουν την καθημερινότητά μας, να επιβαρύνουν δυσανάλογα τον προϋπολογισμό μας, να λειτουργήσουν ανασταλτικά ή και να ανατρέψουν τους σχεδιασμούς που κάνουμε για το μέλλον. Η ασφάλιση είναι εδώ για να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα αυτές τις αβεβαιότητες, μετριάζοντας τις επιπτώσεις και περιορίζοντας το οικονομικό βάρος που ενδεχομένως θα υποστούμε.
 

Η ασφάλιση πιο σημαντική σε περιόδους ύφεσης ή οικονομικής αβεβαιότητας

Η ασφάλιση είναι πιο σημαντική σε περιόδους ύφεσης ή οικονομικής αβεβαιότητας καθώς, ελλείψει άλλων πόρων, είναι ο μοναδικός τρόπος για την αναπλήρωση του εισοδήματος, την αναχρηματοδότηση μιας επιχείρησης ή την αποκατάσταση μιας περιουσίας, μετά από ένα ζημιογόνο γεγονός.

Η ασφάλιση προστατεύει τόσο τους «μεγάλους» όσο και τους «μικρούς» – ίσως όμως κυρίως αυτούς, καθώς αυτοί καθίστανται πιο ευάλωτοι σε περίπτωση επέλευσης ενός κινδύνου.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>