Για Premium επιλογή! Mπες στο Wheel club!

1206 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/2/2020

Δημιουργεί κορυφαία εμπειρία οδήγησης και αίσθηση ασφάλειας. Το νέο Premium Contact 6 της Continental που μπορείτε να βρείτε στην επιχείρηση Wheel club Mήτογλου Πασχάλης.

 
Βέλτιστο φρενάρισμα στο βρεγμένο και αύξηση της χιλιομετρικής απόδοσης χάρη στα Μείγματα Ασφαλείας Πυριτίου. Μεγαλύτερη ευκολία στην οδήγηση χάρη στο βελτιστοποιημένο για την άνεση αποτύπωμα. Σπορ οδήγηση σε κάθε αυτοκίνητο χάρη στο σχέδιο προφίλ με βελτιστοποίηση για τους χειρισμούς.

Αυτά είναι τα 3 βασικά οφέλη που προσφέρει το νεό ελαστικό της Continental.

Σημειώστε πως σε διεθνές test το συγκεκριμένο ελαστικό (στη διάσταση 225/50 R17 με δείκτη ταχύτητας Υ) επέδειξε:
- καλή συμπεριφορά οδήγησης σε βρεγμένη & στεγνή επιφάνεια
- δυναμική συμπεριφορά χειρισμών
- ακρίβεια απόκρισης τιμονιού
- μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος (βρεγμένο, στεγνό) &
- ανώτερη απόδοση όσον αφορά την φθορά

Το συγκεκριμένο ελαστικό (στη διάσταση που το χρειάζεστε) μπορείτε να το βρείτε στην γνωστή Εμπορία ελαστικών Wheel Club Μήτογλου Πασχάλης! Μία εμπορία με υπηρεσίες 4 αστέρων.   Κάλεσε: 210 5768596

 Wheel club Μήτογλου σημαίνει ελαστικά!

22 χρόνια  προσφέρει ελαστικά & ζάντες από παγκοσμίου φήμης εταιρίες (και μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος). Προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες (4 αστέρων τις λέμε εμείς) ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης.|


Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Δύο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας. Μία τέτοια σχέση θα πρέπει να θεωρείται και αυτή ανάμεσα στο κάτοχο ενός αυτοκινήτου με μία επιχείρηση που εμπορεύεται κρίσιμα για την ασφάλεια στο δρόμο, προϊόντα (όπως Ελαστικά, Ζάντες, Αναρτήσεις).

Μια τέτοια σχέση δημιουργείται με το «καλημέρα» σας. Μπαίνοντας σε μία εμπορία ελαστικών, αντιλαμβάνεσαι με την μία το στυλ και το επίπεδο εξυπηρέτησης (φιλικό, με χαμόγελο, δύστροπο, επιφυλακτικό κλπ). Στη συνέχεια εξετάζεις τους υπόλοιπους παράγοντες. Ξέρουν το αντικείμενο καλά ; Διαθέτουν γκάμα λύσεων για την ανάγκη σου ; κλπ..κλπ..

Όλες οι παραπάνω ερωτήσεις απαντώνται πηγαίνοντας μία βόλτα στην  εταιρεία Wheel club Μήτογλου. Εκεί θα βρείτε ελαστικά και ζάντες από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όπως επίσης και υπηρεσίες ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης.

Επώνυμα προϊόντα – `Αριστες υπηρεσίες

Η εταιρεία Wheel club Μήτογλου δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών από το 1999. Η πολυετή εμπειρία του προσωπικού καθώς και η όρεξη και το μεράκι για δουλειά, εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι επώνυμης ποιότητας βουλκανισμού με σκοπό την βέλτιστη ασφάλεια στην οδήγησή.

Aποτελεί επίσημο συνεργάτη των εταιρειών Continental, Bridgestone, Firestone, Uniroyal, Barum και Dayton.  Μάλιστα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ελαστικά, ζάντες και αμορτισέρ διαφόρων διαστάσεων για I.X, 4×4, επαγγελματικά οχήματα και μοτοσυκλέτες.
 
Έπειτα από την εγκατάσταση στα ελαστικά των αυτοκινήτων παρέχεται γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και την απόδοση των ελαστικών, όπως επίσης και την άψογη οδηγική συμπεριφορά τους. Είτε αναζητείς ξεχωριστές αποδόσεις, είτε κορυφαία ασφάλεια στο οδόστρωμα και εξοικονόμηση καυσίμων, στην Wheel club Μήτογλου θα μείνεις ικανοποιημένος.
 
WHEEL CLUB ΜΗΤΟΓΛΟΥ
Κάλεσε: 210 5768596
Δες: https://elastika-mitoglou.gr/
https://www.continental-tires.gr/car/tires/premiumcontact6