Toyo VS Falken: Τι λένε 2 Experts της αγοράς Ελαστικών

Toyo VS Falken: Τι λένε 2 Experts της αγοράς Ελαστικών

4865 Επισκέψεις στο άρθρο

Toyo VS Falken στο σημερινό “One on One” επιχειρημάτων από 2 experts της αγοράς των ελαστικών. Γιατί παράλληλα με τις πραγματικές τους επιδόσεις στα Tests του Autotriti, τα ελαστικά αξιολογούνται και από τους επαγγελματίες της αγοράς. Εκείνους που «ζουν» με (και από) αυτά!

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σήμερα μιλάμε με 2 ακόμη καλούς επαγγελματίες που δουλεύουν επί σειρά ετών με διάφορες μάρκες και προϊόντα. Επαγγελματίες που «ακούνε» τις ανάγκεςτων πελατών τους μα παίρνουν και (feedback) πληροφορίες για το πόσο ικανοποιημένοι, ή όχι, έμειναν από τα προηγούμενα λάστιχα που φόραγαν, οι πελάτες τους. Experts που ξέρουν την δουλειά τους και μπορούν να καταθέσουν αξιόπιστη άποψη. Κάθε βδομάδα, τους δίνουμε ελεύθερο βήμα έκφρασης, στο Νο1 μέσο και για την αγορά των ελαστικών αυτοκινήτου!

Στα πλαίσια της δημοσίευσης των TESTS ελαστικών του Autotriti, αυτή την βδομάδα, μας μιλάει ένα …επώνυμο και πολύπειρο ζευγάρι επαγγελματιών της αγοράς (οι Κύριοι Στέλιος Σαϊτάς της Ελαστικά Σαϊτάς και Τάσος Κουμουνδούρος της Eagle tyres)!

Τεράστια απήχηση (αναγνώσεις και σχόλια) για τα TESTS ελαστικών

Όπως σε κάθε θέμα του Autotriti η απήχηση (στο site αλλά και στην πιο αλληλεπιδραστική auto-κοινότητα των social media) τεράστια. Προφανώς και οι πολλές απόψεις (όλοι μας άλλωστε και ως Έλληνες έχουμε και μάλιστα από μία -ισχυρή- άποψη, για όλα)! Απόψεις από αναγνώστες μα και από επαγγελματίες της αγοράς.

Ας δούμε 2 από αυτές που έχουν και  ειδικό βάρος λόγω της επαγγελματικής εμπλοκής των 2 «Σχολιαστών» με τον κλάδο της αγοράς των Ελαστικών!
 

Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>