31 χρόνια πείρα σε ελαστικά & ζάντες

3419 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/7/2020

Η ΣαΪτας Στυλιανός διαθέτει μια υπερπλήρη συλλογή σε ολοκαίνουργια ελαστικά, όπως Michelin, Goodyear, Dunlop, Yokohama, BFgoodrich, Continental, Uniroyal, Avon αλλά και ζάντες Kosei, Momo corse, High Join, Autostrata, Momo GTR, OZ και XRC.

 
Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Δύο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας. Μία τέτοια σχέση θα πρέπει να θεωρείται και αυτή ανάμεσα στο κάτοχο ενός αυτοκινήτου με μία επιχείρηση που εμπορεύεται κρίσιμα για την ασφάλεια στο δρόμο, προϊόντα (όπως Ελαστικά, Ζάντες, Αναρτήσεις).

Μια τέτοια σχέση δημιουργείται με το «καλημέρα» σας. Μπαίνοντας σε μία εμπορία ελαστικών, αντιλαμβάνεσαι με την μία το στυλ και το επίπεδο εξυπηρέτησης (φιλικό, με χαμόγελο, δύστροπο, επιφυλακτικό κλπ). Στη συνέχεια εξετάζεις τους υπόλοιπους παράγοντες. Ξέρουν το αντικείμενο καλά ; Διαθέτουν γκάμα λύσεων για την ανάγκη σου ; κλπ..κλπ..

Θέλετε να αλλάξετε ελαστικά, σε ένα κατάστημα που θα απαντήσει σε όλες τις παρπάνω ερωτήσεις; Πήγαινε γρήγορα στην ΣαΪτας Στυλιανός, που διαθέτει μια υπερπλήρη συλλογή με ολοκαίνουργια ελαστικά, όπως Michelin, Goodyear, Dunlop, Yokohama, BFgoodrich, Continental, Uniroyal, Avon αλλά και ζάντες Kosei, Momo corse, High Join, Autostrata, Momo GTR, OZ και XRC.

Επίσης, τα δοκιμασμένα με επιτυχία αμορτισέρ Bilstein, Kayaba, Monroe, Zaks, Ελατήρια Vokland, Hr, κ.λπ. Όλα τα είδη είναι εξαιρετικής ποιότητος και πωλούνται σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές. Υπάρχει επίσης και δυνατότητα πραγματοποίησης ειδικών παραγγελιών για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που θα σας επιτρέπει να χαίρεστε όχι μόνο ασφαλή οδήγηση αλλά και ένα ομορφότερο αυτοκίνητο!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Μέρλα 60, ¶γιοι Ανάργυροι 135 61
Τηλέφωνο: 21 0263 9570

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός