40.000 Οδηγοί κάθε χρόνο εμπιστεύονται SUPERSERVICE!

1837 Επισκέψεις στο άρθρο

To δίκτυο καταστημάτων SUPERSERVICE αποτελείται από επιλεγμένους συνεργάτες της Goodyear Dunlop, που εξειδικεύονται στην εμπορία ελαστικών και υπηρεσιών για το αυτοκίνητό σας.

Στο δίκτυό τους μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε δίπλα σας έναν επαγγελματία που θα σας παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές και προτάσεις, που θα καλύψουν ιδανικά τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Με πολλούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΔΩΡΕΑΝ!

Eλαστικά: Οι έμπειροι ειδικοί του SUPERSERVICE θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα ιδανικά ελαστικά, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων των μεγαλύτερων εταιρειών ελαστικών.

Zυγοστάθμιση: Για ομαλή και χωρίς κραδασμούς κίνηση στο οδόστρωμα, στο SUPERSERVICE αναλαμβάνουμε τη Ζυγοστάθμιση του οχήματός σας εξασφαλίζοντας τη συμμετρική κατανομή του βάρους του τροχού.

Ζάντες / Αξεσουάρ: Στο SUPERSERVICE, θα βρείτε μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο, καθώς και τους κατάλληλους ειδικούς για την επισκευή των ζαντών σας, αλλά και για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε καινούργιες.

Αμορτισέρ: Εξασφαλίστε την καλή λειτουργία της ανάρτησης του οχήματός σας,  ελέγχοντας και μετρώντας την τακτικά, πάντα με τη βοήθεια των ειδικών της SUPERSERVICE
 
Κλείστε ραντεβού μέσο του site τώρα!

Πληθώρα επιλογών, με ένα χρόνο εγγύηση, με αγορά 4 ελαστικών, είτε GOODYEAR, DUNLOP, SAVA ή DEBICA για επιβατικά, ελαφρά φορτηγά, SUV και 4x4. Για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και για κάθε καιρό SUPERSERVICE!

Απολαύστε τις μοναδικές τους επιδόσεις, την ασφάλεια και την κορυφαία ποιότητα που σας προσφέρουν, για ασφαλείς διαδρομές για όλη την οικογένεια.
 
Αποκτήστε λοιπόν και εσείς τα μοναδικά Προγράμματα Εγγύησης Ελαστικών από το δίκτυο SUPERSERVICE για πολλά και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα!