35 χρόνια η πρώτη επιλογή για τους οδηγούς Ταξί

Διαβάστηκε από 1670 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/4/2019

Για άψογη επισκευή πηγαίνετε στο συνεργείο της F1 Χατζησταμάτης service

 
Η χώρα μας κατά γενική ομολογία είναι γεμάτη από diesel αυτοκίνητα. Μάλιστα την τελευταία δεκαετία το 60% των καινούριων οχημάτων, τα οποία βγήκαν στους ελληνικούς δρόμους είχαν πετρελαιοκινητήρα. Φυσικό επακόλουθο ήταν  και η αύξηση του αριθμού ειδικευμένων συνεργείων στο τομέα της πετρελαιοκίνησης και η εισαγωγή
σύγχρονων συστημάτων επισκευής .
 
Ένα τέτοιο συνεργέιο είναι αυτό της  F1 Χατζησταμάτης service, που είναι ένα  από τα πρώτα συνεργεία,  εξειδικευμένα για παροχή υπηρεσιών προς TAXI. Έχει διαγράψει μία αξιοθαύμαστη πορεία  και εδώ και 35 χρόνια αναπτύσσει την τεχνογνωσία της στους κινητήρες Diesel, ενώ είναι η πρώτη επιλογή για τους οδηγούς Ταξί.
 
Φυσικά εκτός από την μεγάλη εξιεδικευσή τους στους πετρελαιοκινητήρες, το συνεργείο επισκευάζουν οποιοδήποτε όχημα είτε είναι βενζινοκίνητο, είτε πετρελαιοκίνητο. Το συνεργείο τους διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και το πιο έμπειρο προσωπικό. Γίνεται service air condition, πλήρωση FREON, φρενόμετρο, ηλεκτρονική διάγνωση  (TESTER) αυτοκινήτου για όλα τα μοντέλα, κάρτα ελέγχου καυσαερίων, τοποθέτηση ελαστικών, ζυγοστάθμιση-ευθυγράμμιση, επισκευή σασμάν 7τάχυτου διπλού ξηρού συμπλέκτη VW GROUP.
 
Παρέχει επίσης τα εξής:
 
  • Εγγύηση σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά
  • ¶ριστη ποιότητα υπηρεσιών
  • Ταχύτατη εξυπηρέτηση
Ο στόχος τους είναι τριπλός. Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, δίνουν άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα και χτίζουν σχέσης εμπιστοσύνης χάρη στην αξιόπιστη δουλειά τους.
 
 
Προσφορά
Με κάθε εργασία στο συνεργείο μας έκπτωση στο Κ.Τ.Ε.Ο. από 55¤-40¤

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός