Ανταλλακτικά διεθνούς φήμης!

2046 Επισκέψεις στο άρθρο

Comline Hellas: Δίκτυο διανομής ανταλλακτικών που καλύπτει όλη την Ελλάδα!

Η εταιρεία Comline Hellas ιδρύθηκε το 1987 φέροντας την επωνυμία Ρενε Αρκουρ. Δραστηριοποιήθηκε πανελλαδικά με τις δικές της εισαγωγές ανταλλακτικών αυτοκίνητων, ορυκτέλαιων, χημικών και αξεσουάρ. Με μεγάλη επιτυχία προωθούσε όλα τα προϊόντα μεγάλων οίκων του εξωτερικού στον ελλαδικό χώρο.

Ξεκίνησε την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της βελγικής Fina Motor Oil μέχρι το 2001, όταν κα αυτή συγχωνεύτηκε με τη Total σε Total Fina Elf. Είναι το σημείο που η Ρενε Αρκουρ έκανε στροφή στην πορεία της. Ζήτησε στενότερη συνεργασία με την αγγλική Comline Auto Parts, προωθώντας τα προϊόντα της , κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στην ελληνική αγορά των ανταλλακτικών.

Με αποτέλεσμα από το 2006 να ανήκει πλέον στον αγγλικό όμιλο, φέροντας το όνομα Comline Hellas. Στα 25 χρόνια λειτουργίας της , κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές των προϊόντων της.

Με έδρα την Αθήνα και με ένα υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη, κατάφερε να δημιουργήσει ένα δίκτυο διανομής το οποίο καλύπτει και εξυπηρετεί την Ελληνική αγορά.

Με τη μακροχρόνια πορεία στον τομέα των ανταλλακτικών και στην aftermarket αγορά, και με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, το εμπορικό σήμα της Comline τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται ολοένα δυνατότερο.