Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SWD RHEINOL

1662 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο όμιλος εταιρειών TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε. έχοντας συμπληρώσει ήδη 22 χρόνια πιστός στις αξίες του, εμπορεύεται δεκάδες προϊόντα λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος, οχημάτων, βιομηχανίας και ναυτιλίας.

Ο όμιλος εταιρειών TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε. έχοντας συμπληρώσει ήδη 22 χρόνια πιστός στις αξίες του, εμπορεύεται δεκάδες προϊόντα λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος, οχημάτων, βιομηχανίας και ναυτιλίας. Σήμερα ο όμιλος διακινεί προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL, της οποίας είναι ο μόνος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια.
 
Με στόλο 23 ιδιόκτητων οχημάτων, 13 πωλητές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, 5 οδηγούς για παραδόσεις εμπορευμάτων, 3 αποθηκάριους,  3 άτομα στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, 3 άτομα στο λογιστήριο και πλήρη παρακαταθήκη προϊόντων, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε στην επιλογή του κόσμου και να είμαστε ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες εμπορίας και διακίνησης λιπαντικών στην Ελλάδα. 
 
Ο όμιλος TOPSYSTEM Services δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία ΤΟΨΗΣ Α.Ε. καλύπτει όλη την Βόρεια Ελλάδα και τις περιοχές της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας αλλά και Ηπείρου, ενώ η ΤΟΨΗΣ Ν. - ΤΟΨΗΣ Β. ΕΠΕ την Αττική, την κεντρική και νότια Ελλάδα, τις περιοχές της Εύβοιας, της Πελοποννήσου, την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου και Ιουνίου.