Αυθεντικά ελαστικά Goodyear και Dunlop

2117 Επισκέψεις στο άρθρο

Δίκτυο καταστημάτων superService.

To δίκτυο καταστημάτων superService αποτελείται από επιλεγμένους συνεργάτες της Goodyear Dunlop Ελλάς, που εξειδικεύονται στην εμπορία ελαστικών και υπηρεσιών για το αυτοκίνητό σας.

Το superService γεννήθηκε στην Ιταλία στις αρχές της δεκαετίας του Ά90, ως αποτέλεσμα της ισχυρής ζήτησης από τους αυτοκινητιστές για ένα δίκτυο που να συνδυάζει την ποιότητα των προϊόντων με αποκλειστικές υπηρεσίες. Στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε το 2010 και σήμερα αριθμεί 26 σημεία πώλησης πανελλαδικά. Τα σημεία superService είναι επανδρωμένα με εξαιρετικά ικανούς επαγγελματίες, που είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες των οδηγών, παρέχοντας όχι μόνο ελαστικά, αλλά και την τεχνική υποστήριξη και τις παρεμβάσεις της τακτικής και έκτακτης συντήρησης.

Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός των καταστημάτων superService, η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού και η πολυετής πείρα στον κλάδο των ελαστικών, εγγυώνται τον επαγγελματισμό, την άριστη εξυπηρέτηση καθώς και εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε αυτοκινητιστή. Στο συγκεκριμένο δίκτυο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε δίπλα σας έναν επαγγελματία που θα σας παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές και προτάσεις, που θα καλύψουν ιδανικά τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.