Best Προστασία από την Autoplanet.gr!

2130 Επισκέψεις στο άρθρο

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για την ανάδειξη του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς. Φέτος εκτός από 3 αυτοκίνητα, θα δοθούν ως δώρα στους συμμετέχοντες πολλά Τοp προϊόντα!

Το Best Car 2019”o μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου. Και φέτος θα αναδείξει τους κορυφαίους του 2019, μέσω μεγάλης ψηφοφορίας (40 χιλιάδες συμμετοχές στην περσινή ψηφοφορία) ! Με την σφραγίδα του Auto Τρίτη!

Φέτος οι τυχεροί  της κλήρωσης, εκτός από τα 3 αυτοκίνητα (!) που θα προσφερθούν ως δώρα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και άλλα σημαντικά δώρα. Επώνυμα brands και επιχειρήσεις ως δωροθέτες του Best Car 2019, θα προσφέρουν και αυτές στους συμμετέχοντες TOP προϊόντα ή υπηρεσίες τους.

Αυτή την φορά σάς παρουσιάζουμε και άλλο ένα ξεχωριστό από αυτά τα δώρα. Πρόκειται για 10 χιονοκουβέρτες ISSE CLASSIC, προσφορά της Autoplanet.

Η χιονοκουβέρτα ISSE CLASSIC θα καλύψει τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας και παρέχει ασφάλεια, καθώς αυξάνει την πρόσφυση σε συνθήκες χιονιού και πάγου.  Είναι ειδικά σχεδιασμένες με άριστης ποιότητας ύφασμα, για να παρέχουν την μέγιστη προστασία στα ελαστικά σας, αποτρέποντας τους κραδασμούς και παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια σε ακραίες συνθήκες.
Η χιονοκουβέρτα της ISSE CLASSIC διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:
  • Κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός ύφανσης, Tribotek για πρόσθετη πρόσφυση στον πάγο και το χιόνι και βελτιωμένη ισορροπία.  
  • Τεχνολογία Activ3D για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και καλύτερη πρόσφυση σε συνθήκες χιονιού.
  •  Σύνθεση: 100% πολυολεφίνη
  • Πλένεται και επαναχρησιμοποιείται
  • Κατασκευάζεται στην Ισπανία
  • Για χρήση σε αυτοκίνητα, SUV, minivans, 4 x 4.
  • Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
  • Συνίσταται για περιστασιακή ή επείγουσα χρήση.
  • Μέγιστη ταχύτητα κατά την οδήγηση: 50 km / h
  • Προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε χιόνι και πάγο.
  • Διατίθεται σε έξι μεγέθη.
  • Πωλείται σε ζεύγη.
  • Περιλαμβάνει γάντια.
  • Οι χιονοκουβέρτες πληρούν τα πρότυπα TUVA, τα υψηλότερα πρότυπα της Ευρώπης.
 
Ποια είναι η Autoplanet;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της AutoPlanet δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας ανταλλακτικά και αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας με ΑΝΕΣΗ και ΤΑΧΥΤΗΤΑ.
 
Προσφέροντας τις πιο ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ και ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ τιμές της αγοράς, η AutoPlanet διαθέτει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ γκάμα προϊόντων για ΟΛΑ τα μοντέλα της αγοράς! Χάρη στην εκπληκτική ταχύτητα της εταιρείας και την ασυναγώνιστη εξυπηρέτησή τους, τα προϊόντα της επιλογής σας θα βρίσκονται στην πόρτα σας μέσα σε 48 ώρες!

Παρέχοντας ΕΠΩΝΥΜΑ και ΠΟΙΟΤΙΚΑ προϊόντα, η AutoPlanet θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους!

2 λόγια για το Best Car 2019

Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο, κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές). Αρχικά, οι αναγνώστες που συμμετέχουν με την ψήφο τους, επιλέγουν ποια από τα νέα μοντέλα της χρονιάς επιθυμούν να περάσουν στη 2η φάση. Η 2η φάση συμπίπτει με την Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου όταν και κλείνουν οι ηλεκτρονικές κάλπες.

 Η ψηφοφορία στο Best Car by AutoΤρίτη γίνεται:

1. Ηλεκτρονικά, μέσα από ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας του www.autotriti.gr.
2. Μέσω ειδικού εντύπου που μοιράζεται στους 80.000 επισκέπτες της Έκθεσης Αυτοκινήτου που διοργανώνεται τον Νοέμβριο στην Αθήνα.
    Προυποθέσεις συμμετοχής για κάθε αναγνώστη – χρήστη: να είναι άνω των 18 ετών, με έγκυρη άδεια οδήγησης. Με δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής