Βρείτε ό,τι ανταλλακτικό και αξεσουάρ ψάχνετε!

2263 Επισκέψεις στο άρθρο

parts4all.gr για ό,τι ανταλλακτικά, μπαταρίες λιπαντικά και διάφορα αξεσουάρ αναζητάτε με εγγύηση!

 
O ιστότοπος www.parts4all.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία με την επωνυμία Μουτάφης Δ. Μιχαήλ που εδρεύει στην Ποντοκωμη Κοζάνης.

Το parts4all δραστηροποιέίται στην αγορά απο το 1993 διαθέτοντας πλούσια γκάμα ανταλακτικών και αξεσουάρ παντός αυτοκινήτου.
Μέλλημα του parts4all είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους βοηθώντας να προμηθευτούν τα προϊόντα που επιθυμούν και ταιριάζουν στις ανάγκες τους, στις πιο προσιτές τιμές. Επίσης, προσφέρουμε οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστείτε λόγω της σαρανταετούς εμπειρίας τους στον τομέα της επισκευής.

Η φιλοσοφία τηες ετειρεία parts4all πηγάζει από το ίδιο τους το όνομα «Ανταλλακτικα για όλους».
Στόχος τους είναι να προσφέρουν στους καταναλωτές καθημερινά αυθεντικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας.
Η εμπειρία τόσων χρόνων σκληρής δουλειάς σε συνδυασμό με την αφοσίωση των ανθρώπων της parts4all, την συνεχή έρευνα & καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις βάσεις για μια επιτυχημένη και αποτελεσματική πορεία καθώς και ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε μελλοντικής πρόκλησης που επιτάσσει η αγορά.

Στο parts4all, η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών αποτελούν τις βασικότερες προτεραιότητες τους και για το λόγο αυτό έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν χαμηλές τιμές, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, παραδίδοντάς τα με ακρίβεια και συνέπεια. Οι καταναλωτές της parts4all έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους με τους παρακάτω τρόπους:
  • Online αγορές:
Μέσω της ηλεκτρονικής  ιστοσελίδας parts4all.gr αλλά και της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης στο facebook μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ήρεμα και απλά από την άνεση του σπιτιού σας, του κινητού σας (smartphone) ή του tablet σας, αφού όλες οι διαδικτυακές πωλήσεις υποστηρίζονται από άριστα εκπαιδευμένα & αφοσιωμένα στελέχη τα οποία είναι έτοιμα να απαντήσουν σε οποιοδήποτε ερώτημά σας.
Μέσω του φυσικού καταστήματος  parts4all το οποίο στεγάζεται στη περιοχή της Ποντοκωμης Κοζάνης σε ένα άνετο χώρο 580τ.μ. όπου το ευχάριστο προσωπικό, είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας χρειαζεται.

PARTS4ALL.GR
Διεύθυνση: 
14ο ΧΛΜ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ - ΚΟΖΑΝΗΣ
Τηλέφωνο:  210 30 06 551

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός