Ελαστικά με εγγύηση ποιότητας

3518 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Παξινός Σταύρος θα βρεις τα ελαστικά που σου ταιριάζουν!

Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Δύο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας. Μία τέτοια σχέση θα πρέπει να θεωρείται και αυτή ανάμεσα στο κάτοχο ενός αυτοκινήτου με μία επιχείρηση που εμπορεύεται κρίσιμα για την ασφάλεια στο δρόμο, προϊόντα (όπως Ελαστικά, Ζάντες, Αναρτήσεις).

Μια τέτοια σχέση δημιουργείται με το «καλημέρα» σας. Μπαίνοντας σε μία εμπορία ελαστικών, αντιλαμβάνεσαι με την μία το στυλ και το επίπεδο εξυπηρέτησης (φιλικό, με χαμόγελο, δύστροπο, επιφυλακτικό κλπ). Στη συνέχεια εξετάζεις τους υπόλοιπους παράγοντες. Ξέρουν το αντικείμενο καλά ; Διαθέτουν γκάμα λύσεων για την ανάγκη σου ; κλπ..κλπ..

Μία τέτοια εμπορία, οι λεγόμενες "4 Αστέρων" είναι η Παξινός Σταύρος με μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή και το Service Ελαστικών από το 1982 μέχρι σήμερα, είναι κοντά σας και σας παρέχει ό, τι χρειάζεστε σχετικά με τα ελαστικά.

 Η υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας, από κοινού με την ύπαρξη εξειδικευμένου και πάντα ενήμερου για τις νέες τεχνολογίες προσωπικού αποτελούν εγγυήσεις ποιότητας.  Στόχος της εταιρείας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, ακόμα και των πλέον απαιτητικών και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους.

Επιπλέον, η Παξινός Σταύρος αποτελεί εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Continental και της Michelin, ενώ έχει καταφέρει να λάβει την πιστοποίηση ISO για τις υπηρεσίες της και πιο συγκεκριμένα για το Service Ελαστικών, την εξυπηρέτηση πελατών και την πώληση ελαστικών.