Επισκευές, ανταλλακτικά και αξεσουάρ για το Ford σας!

Διαβάστηκε από 1796 αναγνώστες

Η επιχείρηση Αφοι Πλέσσα Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας καθώς επίσης και το σέρβις αυτοκινήτων FORD από το 1990, με μεγάλη επιτυχία.

 
Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας καθώς επίσης και το σέρβις αυτοκινήτων FORD από το 1990, με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της εταιρείας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία του εξειδικευμένου και άκρως καταρτισμένου προσωπικού, η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται.

Έχοντας ως βασικό παρονομαστή στις ενέργειές της το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, δεν αρκείται μόνο στην εμπορία και το σέρβις, αλλά επιδιώκει να προωθήσει καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η επιχείρηση Αφοί Πλέσσα Ο.Ε., ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης της κοινωνίας και θέλοντας να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο προσβάσιμη για το σύνολο της αγοράς, άνοιξε τις πύλες της στο διαδίκτυο από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τα διαθέσιμα προϊόντα, τα νέα και τις προτάσεις της εταιρείας.
 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός