Οι κ.κ. Αντρέι Ντρατς και Χρήστος Σολομακάκης κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων

Το νέο μέλος του δικτύου G-Energy στον Πειραιά.

Ο κ. Χρήστος Σολομακάκης με την Project Manager της Gazpromneft- Lubricants κ. Ολιβία Ανδριανοπούλου και τον Υπεύθυνο προβολής επ/σεων του AutoΤρίτη Αλέξ. Αντωνόπουλο

Ο επικεφαλής για την ανάπτυξη της Gazpromneft Lubricants στην Ευρώπη, κ. Αντρέι Ντρατς.

Ο επικεφαλής εμπορικός αντιπρόσωπος της Gazpromneft στην Ελλάδα, κ. Αναστάς Γκαϊντασόβ

G-Energy service τώρα και στον Πειραιά

3389 Επισκέψεις στο άρθρο

Εγκαινιάστηκε ο νέος ολοκληρωμένος σταθμός του δικτύου.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου ολοκληρωμένου σταθμού του δικτύου της G- Energy Service στον Πειραιά. Ο ήδη υπάρχων σταθμός, με την επωνυμία Pit Stop, πέρασε σε μία νέα εποχή, αναβαθμιζόμενος με την εγγύηση ποιότητας της G-Energy Service και των λιπαντικών  Gazpromneft Lubricants.
Την εκδήλωση μάλιστα τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής για την ανάπτυξη της Gazpromneft Lubricants στην Ευρώπη, κ. Αντρέι Ντρατς, ο επικεφαλής εμπορικός αντιπρόσωπος της Gazpromneft στην Ελλάδα, κ. Αναστάς Γκαϊντασόβ και ο υπεύθυνος για την λειτουργία του σταθμού κ. Χρήστος Σολομακάκης

«Υψηλής ποιότητας λιπαντικά αλλά και υψηλά στάνταρ υπηρεσιών και τεχνολογίας»

Ο κ. Ντρατς παίρνοντας πρώτος το μικρόφωνο δήλωσε πως «για την Gazpromneft Lubricants αυτό ήταν ένα έργο προτεραιότητας. To G- Energy είναι ένα μοναδικό διεθνές πρόγραμμα που ήδη συνδέει τεχνικούς σταθμούς σε 15 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ρωσία, η Ιταλία και η Κίνα, ενώ όλοι του σταθμοί πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας».  Ο κ. Ντρατς συνέχισε λέγοντας: « Το concept της G-Energy αντικατοπτρίζει τον τρόπο προσέγγισή μας προς τις επιχειρήσεις, την εμπειρία αλλά και τη φιλοδοξία που μας διακατέχει να παρέχουμε στους πελάτες μας, όχι μόνο υψηλής ποιότητας λιπαντικά αλλά συνολικό επίπεδο εξυπηρέτησης, διαμορφωμένο σε υψηλά στάνταρ υπηρεσιών και τεχνολογίας για όλες τις περιοχές των χωρών στις οποίες είτε έχει ήδη αναπτυχθεί το πρόγραμμα, είτε θα αναπτυχθεί στο προσεχές διάστημα».

«Αλλοι τρεις σταθμοί μέσα στο 2018»

Από την πλευρά του ο κ. Αναστάς Γκαϊντασόβ, αφού καλωσόρισε την εταιρεία Pit Stop στην οικογένεια της G-Energy, αναφέρθηκε στην στρατηγική επέκτασης του δικτύου. «Στόχος μας ήταν μέσα στο 2017 να δημιουργήσουμε δύο σταθμούς στην Ελλάδα, όπως και έγινε. Μέσα στο 2018 σκοπεύουμε να επεκταθούμε με το άνοιγμα τριών ακόμα σταθμών, όπως αυτός που εγκαινιάζουμε σήμερα» ανέφερε.

«Είναι τεράστια η ευθύνη αλλά θα τα καταφέρουμε»

Τέλος ο κ. Χρήστος Σολομακάκης στάθηκε στο γεγονός ότι αυτή η καινούρια αρχή σηματοδοτεί την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε ευρωπαϊκού τύπου, πάντα με την αμέριστη αρωγή της G- Service, η οποία εμπιστεύθηκε την εταιρεία του. «Η εμπιστοσύνη αυτή για εμάς είναι τεράστια ευθύνη, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Θα προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών, με τη βεβαίωση ότι τα λιπαντικά είναι τελευταίας τεχνολογίας».