Gazpromneft-Lubricants:Πιο ισχυρή στην Ελλάδα

1640 Επισκέψεις στο άρθρο

50% άνοδο στις πωλήσεις της στην Ελλάδα κατέγραψε η Gazpromneft-Lubricants για το 2018, γεγονός που την κατατάσσει στις πιο ισχυρές μάρκες λιπαντικών στη χώρα μας.

Η Gazpromneft-Lubricants γίνεται ακόμα πιο ισχυρή στην ελληνική αγορά, αυξάνοντας τις πωλήσεις της κατά 50% με την παραγωγή να φθάνει τους 1200 τόνους για το 2018. Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας είναι η συνεπής συνεργασία με  τις περιφερειακές επιχειρήσεις. Αυτό οδηγεί στην άνοδο των πωλήσεων των προϊόντων της Gazpromneft και της G-Energy. Μάλιστα μαζί με το έργο της G-Energy Service κατέστη δυνατή  η δημιουργία τριών ανεξάρτητων σταθμών εξυπηρέτησης συνεργείων στην Αθήνα, ενώ μέχρι το τέλος του 2018 θα δημιουργηθούν άλλοι δύο.

Τα προϊόντα της Gazpromneft-Lubricants έκαναν την εμφάνιση τους στην ελληνική αγορά το 2016. Σήμερα μπορείτε να τα βρείτε στις περιοχές της Αττικής, της Πελοποννήσου, της Κορινθίας και της Ηπείρου. Τα premium συνθετικά και ημι-συνθετικά προϊόντα είναι τα κύρια προϊόντα της σειράς. Μέρικά από αυτά είναι τα G-Energy F Synth 0W-40, G-Energy Service Line W5W-30, G-Energy Far East, Gazpromneft Premium C3 5W-30 και άλλα.

Το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων προώθησης με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στους ανεξάρτητους σταθμούς ανεφοδιασμού και συνεργείων εκτελούνται από έτος σε έτος σε στενή συνεργασία με την ACTIV-EU, επίσημη διανομέα των προϊόντων Gazpromneft-Lubricants στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι μία από τις πιο ελπιδοφόρες αγορές πωλήσεων στην Ευρώπη. Μέσα σε λίγα χρόνια λειτουργίας καταφέραμε να αναδείξουμε τη μαζική κλίμακα της ευαισθητοποίησης και της αφοσίωσης των προϊόντων μας και των σταθμών G-Energy Service. Οι δραστηριότητες προώθησης με υποστήριξη επικοινωνίας μέσω του Διαδικτύου, των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και των σημείων πωλήσεων οδηγούν σε διπλή ή τριπλή αύξηση των πωλήσεων», τόνισε ο Roman Zimovets, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ και Στρατηγικής Ανάπτυξης, Gazpromneft-Lubricants και πρόσθεσε:«Για παράδειγμα, χάρη στη διαφημιστική εκστρατεία της μάρκας Gazpromneft που πραγματοποιήθηκε φέτος, κατορθώσαμε να διπλασιάσουμε τις πωλήσεις μας σε σύγκριση με τους δείκτες του περασμένου έτους»,

Από την μεριά του ο Anastas Gaidashov, Γενικός Διευθυντής της ACTIV-EU, Ltd, επίσημο διανομέα των προϊόντων G-Energy και Gazpromneft υποστήριξε πως: «Η συνεργασία με την  Gazpromneft-Lubricants μας επιτρέπει να υιοθετήσουμε τις καλύτερες  πρακτικές ενός από τους κορυφαίους βιομηχανικούς ηγέτες της Ρωσίας και έναν διεθνή κολοσσό, ο οποίος έχει τις καλύτερες καινοτόμες διαδικασίες και υπηρεσίες, και να παρουσιάσουμε στην Ελλάδα δύο ισχυρές μάρκες προχωρημένων λιπαντικών - Gazpromneft και G- Εnergy. Παράλληλα, το δίπλωμα που αποκτήθηκε στο 15ο διεθνές συνέδριο περιφερειακών εταίρων της εταιρείας Gazpromneft-Lubricants για την επιτυχή ανάπτυξη του δικτύου διανομής στην Ελλάδα είναι η καλύτερη αναγνώριση για εμάς και η ώθηση για να ανεβάσουμε κι άλλο τις πωλήσεις».