Γνήσια και άριστα ανταλλακτικά OPEL!

1560 Επισκέψεις στο άρθρο

Δενδρινός & ΣΙΑ ΟΕ: Εμπορία γνήσιων ανταλλακτικών OPEL σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Στη μακρόχρονη πορεία της από το 1982 όπου και ιδρύθηκε η εταιρεία Ελευθέριος Δενδρινός & Σια Ο.Ε., μέχρι και σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την εμπορία γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων OPEL.

Η αφοσίωση στη δουλειά αλλά και η εμπιστοσύνη των πελατών στην εταιρεία υπήρξαν καταλυτικοί παράγοντες στη πορεία της. Η πολυετής πείρα που διαθέτει το προσωπικό στο χώρο των ανταλλακτικών και οι συνεργασίες με εξειδικευμένους συνεργάτες του χώρου εδραίωσαν τη θέση της στην ελληνική αγορά και της απέδωσαν τη φήμη ενός αξιόπιστου συνεργάτη.

Οι συνεργασίες που πραγματοποιούνται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια ανταλλακτικών αυτοκινήτων (ΑΤΕ-BOSCH-BILSTEIN-SACHS-HELLA-AUTOMEGA) δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε άμεσα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Διατίθεται μία πλήρης γκάμα ανταλλακτικών όλων των μοντέλων της Opel (είδη φανοποιείας, μηχανικά, αναλώσιμα) προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα να καλυφθούν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί πελάτες.

Εξυπηρετείται  όλη η Ελλάδα στο χώρο της χονδρικής και λιανικής αγοράς.
Επίσης, η εταιρεία συνεργάζεται με εισαγωγείς μεταχειρισμένων και  ιμιτασιόν ανταλλακτικών φανοιποϊιας όχι μόνο για Opel αλλά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων σε ανταγωνιστικές τιμές.