Η Hellas Direct σε κερνά τον… γερανό!

6725 Επισκέψεις στο άρθρο

Το παρακάνω σενάριο συμβαίνει κάθε μέρα στους ελληνικούς δρόμους, αλλά οι περισσότεροι θυμούνται την κάλυψη μόνο την στιγμή που θα την χρειαστούν!

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
Δευτέρα πρωί και ο δρόμος είναι ήδη γεμάτος με αυτοκίνητα, δημιουργώντας το συνηθισμένο καθημερινό μποτιλιάρισμα. Ανάμεσά τους και εσύ με το αυτοκίνητό σου, περιμένεις να φτάσεις στη δουλειά. Όλα καλά μέχρι την ώρα που βλέπεις καπνό να βγαίνει από το καπό και πρέπει να σταματήσεις.

Γρήγορα καταλαβαίνεις ότι το αμάξι πρέπει να ρυμουλκηθεί στο συνεργείο. Και τότε το σκέφτεσαι... Έχω οδική βοήθεια;

Το παραπάνω σενάριο συμβαίνει κάθε μέρα στους ελληνικούς δρόμους, αλλά οι περισσότεροι θυμούνται την παραπάνω κάλυψη μόνο την στιγμή που θα την χρειαστούν. Οι αριθμοί λένε ότι στη χώρα μας 2 στους 3 δεν έχουν Οδική Βοήθεια, με τους περισσότερους να μην το ξέρουν καν. ΅
Έτσι όταν χρειαστούν τον γερανό, βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, με το κόστος να φτάνει μέχρι και τα 200 ευρώ.

Γιατί συμβαίνει αυτό;
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί νομίζουν λανθασμένα ότι έχουν κάλυψη Οδικής Βοήθειας, μπερδεύοντάς την συνήθως με την Φροντίδα Ατυχήματος. Από την άλλη υπάρχουν και εκείνοι που την αποφεύγουν (λανθασμένα), γιατί προσθέτει ένα έξτρα κόστος στο πακέτο τους. Ωστόσο είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα την χρειαστούν!
Ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι στους ελληνικούς δρόμους κυκλοφορεί ο πιο γερασμένος στόλος αυτοκινήτων στην Ευρώπη με μέσο όρο ηλικίας 14,5 χρόνια, σε αντίθεση με τα 11 χρόνια που ισχύει γενικά στην Ε.Ε.

Η Hellas Direct στην κάνει δώρο!

Επειδή λοιπόν δε θέλεις να βρεθείς σε αυτή τη θέση, σε ενημερώνουμε ότι η Hellas Direct προσφέρει την Οδική Βοήθεια, ΔΩΡΕΑΝ και μάλιστα σε ΟΛΑ της τα προγράμματα.
`Αλλωστε επειδή δουλεύει κατΆ εξοχήν με αριθμούς έχει υπολογίσει ότι 1 στους 5 οδηγούς θα χρειαστούν αυτήν την κάλυψη μία φορά τουλάχιστον στον έναν χρόνο. Όταν λοιπόν την χρειαστείς, η ομάδα της Hellas Direct λειτουργεί 24/7, όπου κι αν βρεθείς, οποιαδήποτε στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να την καλέσεις και μέσα σε 25 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα θα έρθει κάποιος για να σε βοηθήσει. Με καφέ, κερασμένο!
Διάλεξε λοιπόν άμεσα το πακέτο και την διάρκεια (30 έως 365 μέρες) που σου ταιριάζει και χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο σου χωρίς άγχος!

Η οnline ασφαλιστική επόμενης γενιάς
Από το 2012 που ιδρύθηκε γρήγορα έχει αναδειχθεί στην Νο1 online ασφαλιστική εταιρεία, που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία και επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Είναι η πρώτη εταιρία που έφερε την ασφάλεια με ακρίβεια ημέρας, καταργώντας το μοντέλο 6μηνων και ετήσιων συμβολαίων.
Ένα από τα μεγάλα της «ατού» είναι ότι σε περίπτωση ατυχήματος, αναλαμβάνει η ίδια από την αρχή την εξυπηρέτηση. Για τον σκοπό αυτό έχει δημιουργήσει μία ομάδα που λειτουργεί 24/7 για να επικοινωνεί απευθείας μαζί της ο ασφαλισμένος από το σημείο του ατυχήματος.
Έτσι μπορεί να καταγράψει με ακρίβεια το περιστατικό, ενώ παράλληλα καταχωρεί real time τη δήλωση και ξεκινά επί τόπου τη διαδικασία πληρωμής: Ο μέσος χρόνος αποζημίωσης για το 50% των ζημιών της είναι 1 ημέρα.
Πρόσφατα διακρίθηκε ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη για το 2019, από τους Financial Times. Μάλιστα φέτος βραβεύτηκε για δεύτερη φορά ως Best Workplace από το Great Places to Work.

H ασφάλεια αυτοκινήτου άλλαξε. Εσύ;

HELLAS DIRECT
Τηλέφωνο: 212 222 9999

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ