Με τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία των τεχνικών!

Διαβάστηκε από 1137 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/5/2018

Με τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία των τεχνικών, με υψηλή ποιότητα γνήσιων και πιστοποιημένων ανταλλακτικών Mercedes-Benz και με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, το service στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes-Benz διασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.

 
Με τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία των τεχνικών, με υψηλή ποιότητα γνήσιων και πιστοποιημένων ανταλλακτικών Mercedes-Benz και με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, το service στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes-Benz διασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια κάθε μοντέλου Mercedes σαν να είναι καινούργιο. Παρουσιάζουμε 8 λόγους για να προτιμήσετε το Σπίτι της Mercedes-Benz.

Εδώ και πολλές δεκαετίες, η Mercedes-Benz πρωτοστατεί στην έρευνα και στην τεχνολογία έχοντας να επιδείξει αμέτρητα πρωτοπόρα τεχνολογικά ορόσημα στην ασφάλεια και στην καινοτομία.

Αποδεδειγμένα λοιπόν η Mercedes γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται για να είστε ασφαλείς. Με μεγάλη τεχνογνωσία, εμπειρία και την υψηλή ποιότητα των γνήσιων και πιστοποιημένων ανταλλακτικών Mercedes-Benz, το service στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes διασφαλίζει ότι μπορείτε να στηρίζεστε στη γνώση και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, να διασφαλίζετε την μακροχρόνια διατήρηση του οχήματός σας και να απολαμβάνετε λιγότερα κόστη και λιγότερες επισκέψεις στο συνεργείο. Σας δίνουμε μόλις 8 λόγους, αρκετούς για να προτιμήσετε το Σπίτι της Mercedes-Benz.

1) Eγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών & διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού

Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes-Benz διαθέτουν δομημένους ρόλους σε κάθε θέση εργασίας και πιστοποιημένους εργαζόμενους ανάλογα με το αντικείμενο εργασίας (πχ. διάγνωση, παραλαβή, ανταλλακτικά). Επιπλέον, κάθε υπάλληλος στο άρτια καταρτισμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών συμμετέχει σε συνεχή εκπαίδευση. Με το αυξανόμενο πλήθος και την πολυπλοκότητα των συστημάτων υποβοήθησης στα οχήματα, έχει αλλάξει και το επαγγελματικό προφίλ των τεχνικών της Mercedes.

Ενώ στο παρελθόν η απασχόλησή τους περιορίζονταν στην διάγνωση, συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων μας, σήμερα φέρνουν εις πέρας τις περισσότερες εργασίες τους μέσω υπολογιστή. Εκτός από τα εργαλεία που χρησιμοποιούν, έχει αλλάξει και ο τίτλος τους. Οι σύγχρονοι μηχανολόγοι έχουν γίνει πλέον μηχανικοί μηχανοτρονικής με πιο εξειδικευμένες γνώσεις στα ηλεκτρονικά συστήματα των αυτοκινήτων.

2) Ψηφιακή εποχή Mercedes me

Ήδη έχει εγκαινιαστεί το Mercedes me, μία πρωτοποριακή πλατφόρμα που συνδέει τον οδηγό και το όχημα μέσω του διαδικτύου και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να συνδέσει το αυτοκίνητο με τον υπολογιστή, το τάμπλετ και το κινητό του και να απολαμβάνει άμεσα και έγκαιρα πληροφορίες σχετικά με τη συντήρησή του, την παροχή οδικής βοήθειας σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, πρόσβαση σε ειδικά προγράμματα προσφορών όπως είναι τα πακέτα συντήρησης που προσφέρονται με το πρόγραμμα Service Select, τον προγραμματισμό του ραντεβού του με το Συνεργείο και πολλά ακόμα.

3) Γνήσια ανταλλακτικά Μercedes
Τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz είναι προσαρμοσμένα ειδικά για τα οχήματα Mercedes-Benz. Κατά τη φάση της εξέλιξης και παραγωγής τους, εφαρμόζεται όλη η τεχνογνωσία που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των επιβατικών οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων μας. Σε μια σειρά αυστηρών ελέγχων, κάθε γνήσιο ανταλλακτικό πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει το αστέρι της Mercedes-Benz.

Με τέτοια υψηλή ποιότητα υλικών και φιλικότητα προς το περιβάλλον, η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η μεγάλη διάρκεια ζωής είναι εγγυημένα, γεγονός που μεταφράζεται σε οικονομικό όφελος για τον πελάτη – χιλιόμετρο με το χιλιόμετρο. Με Παγκόσμιο δίκτυο service και logistics για γρήγορη διαθεσιμότητα ακόμη και για παλαιότερα οχήματα.

4) Γνήσια λάδια και λιπαντικά Mercedes

Τα γγνήσια λιπαντικά ΜΒ είναι η καλύτερη επιλογή για έναν ιδιοκτήτη Mercedes-Benz, καθώς αποτελούνται από εξαιρετικά, υψηλής απόδοσης συστατικά και πρόσθετα. ΓιΆ αυτό όχι μόνο πληρούν, αλλά ξεπερνούν τις τυπικές προδιαγραφές ποιότητας. Το γνήσιο λάδι αναπτύχθηκε από τους ίδιους εμπειρογνώμονες που σχεδίασαν και κατασκεύασαν τους κινητήρες Mercedes-Benz. Αυτό σημαίνει ότι περιέχουν όλη την τεχνογνωσία Mercedes-Benz και κατά συνέπεια εξασφαλίζουν μεγαλύτερη απόδοση, περισσότερη αποτελεσματικότητα και λιγότερη φθορά.

5) Γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά (REMAN)

Tα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz είναι η πιο έξυπνη εναλλακτική λύση έναντι των καινούργιων γνήσιων ανταλλακτικών μιας και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μπορεί να εξοικονομήσει έως και 35% στη τιμή.

Χωρίς συμβιβασμούς, καθώς, μετά την ανακατασκευή, τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά της Mercedes-Benz πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και φιλικότητας προς το περιβάλλον με τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz και κατά συνέπεια συνοδεύονται από την ίδια εγγύηση κατασκευαστή.

6) Πακέτα συντήρησης Mercedes – Benz

H Mercedes-Benz προσφέρει στους πελάτες της ανταγωνιστικά πακέτα συντήρησης με τιμές για εργασία και ανταλλακτικά που γνωρίζουν εκ των προτέρων και παράλληλα εγγυάται την διατήρηση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας του οχήματος τους. Από τις αρχές Ιουλίου θα είναι διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας Mercedes me και τα πακέτα συντήρησης Service Select σε ασυνήθιστα χαμηλές τιμές και για συγκεκριμένα μοντέλα οχημάτων άνω των 6 ετών.

7) Συμβόλαια συντήρησης

Το συμβόλαιο συντήρησης είναι ένα προϊόν που επιτρέπει στους πελάτες να προστατεύουν και να συντηρούν την Mercedes-Benz τους εξατομικευμένα, ανάλογα με τις ανάγκες τους και σε μια προκαθορισμένη τιμή.

Μπορεί να προσφερθεί τόσο για καινούργια όσο και για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Mercedes-Benz, ενώ προσαρμόζεται στις επιθυμίες του πελάτη (μοντέλο, χιλιόμετρα, έτη, παροχές κτλ.). Με ένα συμβόλαιο συντήρησης Mercedes-Benz ο πελάτης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τυχόν έκτακτες επισκευές και δαπάνες.

8) Διασφάλιση κινητικότητας με τα πακέτα Mobilo

Πακέτα οδικής βοήθειας με μεγάλη γκάμα υπηρεσιών (πχ. όχημα αντικατάστασης, επιτόπου επισκευή, διανυκτέρευση), Mobilo, smart road assistance και Mobilo Van. Mε δωρεάν ανανέωση πακέτων Mobilo, smart road assistance και Mobilo Van χωρίς χρέωση (ανανέωση με τη συντήρηση του αυτοκινήτου σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή). Οδική βοήθεια με τους τεχνικούς Mercedes-Benz ή smart να μπορούν να επισκευάζουν και επιτόπου το όχημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

 • Citroen Economy Service με 125 ευρώ !

  Το «Citroën Economy Service» δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων Citroën να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους µε εξαιρετικά χαµηλό κόστος. Πλήρης έλεγχος με 125 ευρώ για αυτοκίνητα από 5 ως 15 ετών!
  Περισσότερα
 • Υψηλή μεταπωλητική αξία - δελεαστικά πακέτα!

  Για να διατηρήσετε υψηλή αξιοπιστία, απόδοση, ασφάλεια και μεταπωλητική αξία τού αυτοκινήτου σας, ο δρόμος οδηγεί στο Δίκτυο Επίσηµων Επισκευαστών Honda ! Τώρα και µε δελεαστικά «πακέτα», που ξεκινούν από µόλις 44 ευρώ!
  Περισσότερα
 • Aσφαλής λύση στα Ford

  Η εταιρεία Στάθης Σ. & Ν. διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τη συντήρηση, την επισκευή και τη βελτίωση του επιβατικού και επαγγελματικού αυτοκινήτου σας. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες. Περισσότερα
 • Κορυφαίο service για τη Jaguar σου

  Η εταιρεία Ι. ΓΚΑΜΠΛΕΤΣΑΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε., με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για την ολοκληρωμένη υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών, καλύπτει τα πάντα γύρω από την συντήρηση του αυτοκινήτου όπως:  service – ανταλλακτικά – φανοποιεία - τοποθέτηση αξεσουάρ.
   2102846518 Περισσότερα
 • Εγγυημένο Service Peugeot µε µόλις 135 ευρώ!

  Η Peugeot µε το πρόγραµµα Service Go καλεί τους  κατόχους αυτοκινήτων άνω των 5 ετών να τα συντηρήσουν στο επίσηµο δίκτυό της απολαµβάνοντας µάλιστα και εγγύηση και  δωρεάν οδική βοήθεια! Λεπτοµερής τεχνικός έλεγχος µε συνολικό κόστος µόλις 135¤!
  Περισσότερα
 • Service Mitsubishi: Τοp αξιοπιστία & οικονομία !

  Από µόλις 39 ευρώ είναι διαθέσιµα τα ΝΕΑ πακέτα συντήρησης αυτοκινήτων Mitsubishi. Eγγυηµένη εργασία, γνήσια ανταλλακτικά και δωρεάν έλεγχος των συστηµάτων ασφαλείας του αυτοκινήτου.
  Περισσότερα
 • Εκεί που η ασφάλεια έχει σπίτι!

  Τεχνικοί με τεράστια τεχνογνωσία και εµπειρία. Υψηλή ποιότητα γνήσιων και πιστοποιηµένων ανταλλακτικών Mercedes-Benz. Το service στα εξουσιοδοτηµένα συνεργεία της Mercedes-Benz διασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια κάθε µοντέλου Mercedes σαν να είναι καινούργιο.
  Περισσότερα
 • Ποιότητα, know how & διαφάνεια

  Ποιοτικές υπηρεσίες, άριστη τεχνογνωσία, και πλήρη διαφάνεια στην κοστολόγηση των εργασιών. Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, άµεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις απΆ ευθείας από τον κατασκευαστή, υψηλή διαθεσιµότητα όλων των ανταλλακτικών.
  Περισσότερα
 • Έκπτωση 15% σε ανταλλακτικά από τη Volvo

  H Volvo προσφέρει – μέσω του δικτύου της- 15% έκπτωση σε γνήσια ανταλλακτικά για κατόχους των µοντέλων της. Ισχύει για υλικά τριβής (φρένα, συµπλέκτη), υαλοκαθαριστήρες, σύστηµα διεύθυνσης και ανάρτησης, µπαταρίες & όλα τα ανταλλακτικά συντήρησης.
  Περισσότερα
 • Ford Αφοί Λιάπη σημαίνει:

  Απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στον χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια. Δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.  Ολοκληρωμένο after sales service, από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό.  2106426386 Περισσότερα
 • Για να το έχεις όπως το αγόρασες !

  Υψηλή Τεχνογνωσία & άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό. Εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες service. Χρήση σύγχρονων διαγνωστικών οχηµάτων υψηλής τεχνολογίας. 100% διαθεσιµότητα γνησίων ανταλλακτικών για όλα τα µοντέλα ως και 15 ετών.
  Περισσότερα
 • Επαγγελματισμός, διαφάνεια, εγγύηση!

  Ξεκάθαρες - ακριβείς διαδικασίες κατά την παραλαβή & παράδοση του αυτοκινήτου. Σαφείς πληροφορίες & διαφάνεια σε όλα τα στάδια της διαδικασίας εξυπηρέτησης σας. Εγγύηση & αυτοκίνητο εξυπηρέτησης. Πιστοποίηση εργασιών - οδηγική δοκιµή πριν τη παράδοση.
  Περισσότερα