Προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Ι.ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ: Κοντά στην Κοινωνία!

Διαβάστηκε από 2429 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/12/2018

Αξιόπιστος έλεγχος, άμεση και άριστη εξυπηρέτηση

 
Στα πλαίσια του πρώτου από μία σειρά ειδικών αφιερωμάτων για τα ΚΤΕΟ που ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες τους και συστήνονται ανεπιφύλακτα από τους πελάτες τους, συναντηθήκαμε και μιλήσαμε με τα στελέχη του Ι.ΚΤΕΟ Ηνίοχος.


Μάθαμε πολλά και ενδιαφέροντα. Σε «τεχνικό» επίπεδο (από έναν πολύ έμπειρο Expert της αγοράς τον κύριο Δημήτρη Πλούμπη-Τεχνικό Διευθυντή) και σε «customer satisfaction» επίπεδο (από την νέα και δυναμική κυρία Pancy Kampoli-Business Growth & Development της Ηνίοχος).
 

Ας δούμε λοιπόν τι μας είπαν τα στελέχη.
 

Τα Ι.ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ, με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία στην εξυπηρέτηση και  προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, παραμένουν κορυφαία επιλογή του ελληνικού κοινού στις υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου, ενώ είναι ένα από τα δύο πρώτα ιδιωτικά ΚΤΕΟ που λειτούργησαν στην Ελλάδα.

Διαθέτει 2 υπερσύγχρονα κέντρα ελέγχου, σε κομβικά σημεία για εύκολη πρόσβαση από όλη την Αττική.
 
Πιστοποιημένος εξοπλισμός και εξειδικευμένο προσωπικό
 
Η εταιρεία επενδύει συστηματικά τόσο στον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό της όσο και στην εξειδίκευση του προσωπικού της (απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ και πιστοποιημένοι από το Υπουργείο), με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ελέγχου για όλους τους τύπους των οχημάτων.
 
Όλες οι διαδικασίες ακολουθούν τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC ISO 9001:2015, καθώς και τις συναφείς οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θεσπίζει το Υπουργείο Μεταφορών, ενώ η εφαρμογή τους ελέγχεται με τακτές επιθεωρήσεις από το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών (Σ.Ε.Ε.Υ.Μ.Ε.).
 
Δωρεάν συμβουλευτική και εξυπηρέτηση
 
Οι έμπειροι ελεγκτές των Ι.ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ ενημερώνουν αναλυτικά τους οδηγούς για την κατάσταση του οχήματός τους και δίνουν συμβουλές τι να κάνουν και τι να αποφεύγουν για τη βέλτιστη απόδοση και την καλύτερη συντήρηση του οχήματος.
Εν τω μεταξύ, ενώ γίνεται ο τεχνικός έλεγχος οι κάτοχοι των οχημάτων απολαμβάνουν δωρεάν καφέ σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον.
 
Ικανοποιημένοι πελάτες
 
Εννέα (9) στους 10 πελάτες των Ι.ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ θα τα συστήσουν στους φίλους τους, όπως προκύπτει από το σύστημα αξιολόγησης της ποιότητας των υπηρεσιών τους, από τους χρήστες τους(Net Promoter Score), στο οποίο ήδη έχουν συμμετάσχει πάνω από 1.000 πελάτες !
 
Προσφορές και ανταμοιβή
 
Τα Ι.ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ ,κάθε μήνα, παρέχουν προσφορές σε νέους πελάτες, επιβραβεύουν τους πιστούς πελάτες και παρέχουν ειδικές προσφορές και προνομιακές τιμές στους εταιρικούς πελάτες.
 
Κοντά στην Κοινωνία
 
Το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας των Ι.ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ, «απλώνεται» πέρα από τους πελάτες και γενικότερα στην κοινωνία. Με συγκεκριμένες δράσεις κοινωνικής ευθύνης όπως η προσφορά μέρους των εσόδων στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» , καθώς και η περιβαλλοντική δράση Follow Green.

Με μια ματιά
 • 1 από τα  πρώτα ιδιωτικά ΚΤΕΟ στην Ελλάδα
 • 7% μερίδιο αγοράς
 • 2 υπερσύγχρονα Κέντρα Ελέγχου για εύκολη πρόσβαση απΆ όλη την Αττική
 • 5 ολοκληρωμένες αυτόματες γραμμές ελέγχου
 • 9/10 πελάτες το συστήνουν στους φίλους τους
 • Αξιόπιστος έλεγχος
 • `Aρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός
 • Εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό
 • Πιστοποίηση κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC ISO 9001:2015
 • Εκούσιος Τεχνικός Έλεγχος από 10 ευρώ
 • Έκδοση αυτόνομης Κάρτας Καυσαερίων (ΚΕΚ) σε 10Ά
 • Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
 
 
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: 12ο χλμ. Ν.Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας, Παράδρομος, Μεταμόρφωση, 144 52

ΓΕΡΑΚΑΣ: Κλεισθένους 175 & Νιόβης 40, Γέρακας, 153 44

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 20:00 / Σάββατο 07:00 - 15:00
 
Ενιαίο Τηλεφωνικό Κέντρο:  211 1027000
 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός