Καιρός συστράτευσης και κοινωνική ευθύνης!

2071 Επισκέψεις στο άρθρο

Οργανισμοί, φορείς και εταιρείες ιδιωτικού τομέα στους καλούς καιρούς προσφέρουν κοινωνικό έργο στους δύσκολους βγάζουν χαρακτήρα και μέταλλο! Χωρίς να προσδοκούν ανταλλάγματα,ανεβάζοντας τον πήχη της κοινωνικής υπευθυνότητας όλων μας, ενημερώνοντας και για τους κινδύνους των άδειων δρόμων!

Τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η συστράτευση των μελών μιάς Συμμαχίας που επί σειρά ετών, δίνει τον δικό της καλό αγώνα. Έναν αγώνα που ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ! Ο λόγος για την Συμμαχία “Δρόμοι στο Μέλλον” (μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου οδικής ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς “ΙΟΑΣ” για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο δρόμο) την οποία το Autotriti στηρίζει ως “Αγγελιοφόρος” των road & safety μηνυμάτων της) !

Στα πλαίσια αυτά, σας παρουσιάζουμε τον ενημερωτικό οδηγό του Ινστιτούτου ο οποίος δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την δημοφιλή στον κλάδο της και ενεργό μέλος της «Συμμαχίας», εταιρεία Genesis Pharma. Ο οδηγός δίνει συμβουλές σχετικές με Καλή Υγεία, Ψυχική Ηρεμία και Οδική Ασφάλεια.

Δείτε τον με 1 κλίκ εδώ
https://ioas.us4.list-manage.com/track/click?u=833da11e91d2d566d35ea712a&id=683d8771a0&e=74af1882cb

Στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε σήμερα, το άγχος και η ψυχολογική πίεση έχουν αναλάβει την πρωτοκαθεδρία. Όλη αυτή η πίεση, σύμφωνα με τους ειδικούς, έχει δυσμενείς επιπτώσεις και στην οδική και οδηγική μας συμπεριφορά.

Όπως όλα δείχνουν και «στις μέρες μας», παρότι #menoume spiti, όταν είναι αναγκαίο να βγούμε έξω, ως οδηγοί ή ως πεζοί, δεν σεβόμαστε τον ΚΟΚ ή έχουμε επιθετική συμπεριφορά. Οι άδειοι δρόμοι όμως κρύβουν παγίδες (και κάποιες φορές αδικαιολόγητες ταχύτητες) γι' αυτό είναι σημαντικό να είμαστε καλά, και σωματικά και ψυχικά, ώστε να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις και τα τροχαία συμβάντα (τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους).

2 λόγια για την «Συμμαχία – Δρόμοι στο Μέλλον» !
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ "Δρόμοι στο Μέλλον" αποτελεί μοναδικό παράδειγμα συνεργασίας στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη, με συστράτευση φορέων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με συγκεκριμένους άξονες δράσεις για τη μείωση και πρόληψη των τροχαίων συμβάντων.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη Συμμαχία είναι οι εξής:
Αττική Οδός, ΑXA Ασφαλιστική, ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, COSMOTE, Diageo Hellas, Genesis Pharma, GoodYear Dunlop Hellas & Αuto Τρίτη με τον δυνατό επικοινωνιακό του ρόλο μα και την 25ετή του δράση στον τομέα της οδικής ασφάλειας).  Eταιρείες και Brands με ηγετικό ρόλο στους κλάδους τους, που δεσμεύονται και υλοποιούν δράσεις με κοινωνική υπευθυνότητα!