Ελαστικά TOMKEΤ από τον Ακρίτα

3334 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/2/2020

Η εταιρία ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΝ ΙΚΕ με εμπειρία στο χώρο των ελαστικών για πάνω από 26 χρόνια, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος – διανομέας της εταιρίας ΤΟΜΚΕΤ στην Ελλάδα.

 
Η ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΝ ΙΚΕ συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών, όπως η Yokohama και η Bridgestone και ζαντών (Alcar, Ronal), προσφέροντας τα προϊόντας τους στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Η ΤΟΜΚΕΤ είναι μία τσέχικη εταιρία ελαστικών, η οποία δημιουργεί ελαστικά υψηλής τεχνολογίας για οδηγούς που απαιτούν την καλύτερη αναλογία στη σχέση ποιότητας και τιμής.

Μια αξιόλογη επιλογή ελαστικού είναι το ΤΟΜΚΕΤ ALLYEAR 3, το οποίο με την μοναδική σχεδίαση και το πρωτότυπο μίγμα συνδυάζει τέλεια το χειμερινά με το καλοκαιρινά χαρακτηριστικά ενός ελαστικού. Η ασύμμετρη σχεδίαση με τις 3 ευρείς αυλακώσεις για γρήγορη αποστράγγιση νερού ή χιονιού από την επιφάνεια επαφής και το πολυστρωματικό σύστημα διασφαλίζουν  μέγιστη αποφυγή υδρολίσθησης, χαμηλό δείκτη θορύβου και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση. Το ελαστικό έχει εξαιρετικό κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα και προσφέρει εξαιρετική απόκριση σε χιονισμένο οδόστρωμα.
 
ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΝ ΙΚΕ
Κάλεσε:
 231 075 4374
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός