Κορυφαία ποιότητα στο χώρο των ελαστικών

Διαβάστηκε από 1274 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/5/2019

Στην Ακρίτας ΕΠΕ θα βρείτε τα ποιοτικά ελαστικά της Tomket.

 
Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Δύο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας. Μία τέτοια σχέση θα πρέπει να θεωρείται και αυτή ανάμεσα στο κάτοχο ενός αυτοκινήτου με μία επιχείρηση που εμπορεύεται κρίσιμα για την ασφάλεια στο δρόμο, προϊόντα (όπως Ελαστικά, Ζάντες, Αναρτήσεις).

Μια τέτοια σχέση δημιουργείται με το «καλημέρα» σας. Μπαίνοντας σε μία εμπορία ελαστικών, αντιλαμβάνεσαι με την μία το στυλ και το επίπεδο εξυπηρέτησης (φιλικό, με χαμόγελο, δύστροπο, επιφυλακτικό κλπ). Στη συνέχεια εξετάζεις τους υπόλοιπους παράγοντες. Ξέρουν το αντικείμενο καλά ; Διαθέτουν γκάμα λύσεων για την ανάγκη σου ; κλπ..κλπ..

Μία τέτοια εταιρία είναι η ΑΚΡΙΤΑΣ ΕΠΕ  συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών και ζαντών για να σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές. Ελαστικά, ζάντες, λιπαντικά και αμορτισέρ παντός τύπου. Η συνεχής παρουσία μας στο χώρο εδώ και 23 χρόνια αποτελεί απόδειξη του επαγγελματισμού τους. Όσον αφορά τα ελαστικά, εισάγει αυτά της εταιρίας TOMKET.
 
Η TOMKET είναι ο Τσέχος ηγέτης στην πώληση ελαστικών, είναι μια μάρκα, που δημιουργεί  ελαστικά υψηλής απόδοσης για οδηγούς που απαιτούν την καλύτερη αναλογία ποιότητας και τιμής του ελαστικού. Επιπλέον, είναι ιδανικό για τους οδηγούς που δεν κάνουν εκπτώσεις στην ασφάλεια και στην απόδοση και που δεν ψάχνουν μόνο το όνομα, αλλά προτιμούν μια αξιόπιστη απόδοση σε καθημερινή βάση.

Γνωστά ελαστικά της είναι τα εξής:
  • Tomket Eco για οικογένειες με χαμηλό μπάτζετ
  • Tomket Sport για οδηγούς που ψάχνουν την δυναμική και σπορ οδήγηση
  • Tomket Van για τα ελαφρά επαγγελματικά
 
 

 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ZANTEΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός