Λιπαντικά & αξεσουάρ για κάθε αυτοκίνητο!

4295 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην εταιρεία του κου. Ιντζέογλου θα βρείτε λιπαντικά, φίλτρα, μπαταρίες και διάφορα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας σε ποικιλία και προσιτές τιμές!

PEDIS CAR SERVICE - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΗΣ
ΣΑΜΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Στην εταιρεία του κου. Ιντζέογλου θα βρείτε λιπαντικά, φίλτρα, μπαταρίες και διάφορα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας σε ποικιλία και προσιτές τιμές.Επίσης θα κάνετε βιολογικό καθαρισμό με άριστα μηχανήματα.!

Τα λιπαντικά των κινητήρων έχουν δυο βασικές λειτουργίες. Πρώτα από όλα λιπαίνουν, δηλαδή μειώνουν τις τριβές ανάμεσα στα κινούμενα μέρη του κινητήρα. Το λάδι δημιουργεί ένα φιλμ το οποίο εισχωρεί ανάμεσα στις δυο επιφάνειες, επιτρέποντας τους παράλληλα την κίνηση, χωρίς όμως να έρχονται σε επαφή.

Η δεύτερη βασική λειτουργία που εξυπηρετεί το λιπαντικό, είναι η απαγωγή θερμότητας από τα τοιχώματα του κινητήρα. Λειτουργεί για παράδειγμα σαν τον αέρα που φυσάμε πάνω σε καυτό φαγητό για να κρυώσει. Το λάδι που ρέει εντός του κινητήρα πρέπει να είναι σε τέτοια κατάσταση που η σύνθεση του να μπορεί να αντέχει τις θερμοκρασίες λειτουργίας.

Ποιες είναι οι βασικές ιδιότητες των λιπαντικών;
Η χρήση των λιπαντικών είναι αναγκαία για τη λειτουργία των μηχανών, αφού βασικός προορισμός τους είναι η μείωση της τριβής (άρα και της απώλειας έργου) και προστασία από τη φθορά των κινητών μερών. Σε ένα αυτοκίνητο, υπολογίζεται, ότι το 6% από την ενέργεια που αποδίδει το καύσιμο, καταναλώνεται σαν ενέργεια τριβών.

Απευθυνθείτε στο κατάστημα του κου. Ιντζέογλου, θα σας κατατοπίσουν και θα επιλέξουν το καλύτερο για το όχημα σας!
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και δεν θα το μετανιώσετε! 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΝΤΖΕΟΓΛΟΥ
Διεύθυνση: Ευαγγελιστρίας 1, Νέα Ερυθραία
Τηλέφωνο: 210 8002118

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ