Μεγάλη προσφορά από την OPTIMA AUTOGAS HELLAS

3596 Επισκέψεις στο άρθρο

Summer Support - Προσφορά Στήριξης από την Optima Autogas Hellas!

  • Ολοκληρωμένη εγκατάσταση υγραεριοκίνησης OPTIMA με 350 ευρώ προκαταβολή ΜΟΝΟ + 100 ευρώ τον μήνα ΧΩΡΙΣ πιστωτική κάρτα, ΧΩΡΙΣ τράπεζες. Εγγύηση 3 Χρόνια.
  • Συμπεριλαμβανομένου το ΚΤΕΟ + την Διεκπεραίωση της ειδικής άδειας υγραερίου.
  • DELIVERY παραλαβή παράδοση από τον χώρο σας Κατ` εξαίρεση.
  • Με απόσυρση της παλιάς συσκευής, το κόστος είναι 200 ευρώ προκαταβολή ΜΟΝΟ και 100 ευρώ τον μήνα στο συνεργείο. Χωρίς να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές κάρτες και χωρίς τράπεζες!
Αν μάλιστα αποσύρετε την παλιά σας συσκευή υγραερίου με το πιο εξελιγμένο σύστημα υγραερίου OPTIMA nano & expert Euro 6 προδιαγραφών, με παλμικά μπέκ σαν της βενζίνης θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τα προβλήματα των υποδεέστερων συστημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Optima Autogas Hellas ή κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2110126782

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Νικόλας Τσαφης

    Πραγματικά είναι Μεγάλη η προσφορά στήριξης που κάνουν οι άνθρωποι της optima autogas Hellas σε τέτοιους καιρούς. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!! Το έχω κάνει εγκατάσταση στο αυτοκίνητο μου εδω και ενα χρόνο και πραγματικά έχει ίδιες επιδόσεις ίδιες τελικές και ίδια κατανάλωση με την βενζίνη όπως με είχαν πει κατά την εγκατάσταση οι άνθρωποι της optima autogas Hellas. Απλά πληρώνω τα μισά λεφτά στο πρατήριο και κερδίζω γύρω στα 1500 ευρώ το χρόνο για τον λόγο το ότι κάνω πολλά χιλιόμετρα τον χρόνο.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός