Ο ειδικός στο VW Group service

1870 Επισκέψεις στο άρθρο

Φυσικά μιλάμε για την Now Top Car Service.

Εάν είστε κάτοχος Volkswagen, Audi μόλις βρήκατε το πιο ολοκληρωμένο συνεργείο. Πρόκειται για τo New Top Car Service, το οποίο είναι ένα υπερσύγχρονο συνεργείο με την οργάνωση και τον εξοπλισμό που απαιτούν οι παραπάνω μάρκες, και έρχεται για να σας λύσει τα χέρια.

Πρωταγωνιστεί στον χώρο, καθώς ξεχωρίζει για τις ποιοτικές υπηρεσίες και την άρτια τεχνική υποστήριξη. Αυτό που πραγματικά κάνει τη διαφορά με άλλα συνεργεία είναι η τεχνογνωσία στην οργάνωση και λειτουργία μιας τέτοιας μονάδας, ώστε να λειτουργεί σύμφωνα με τις βασικές αρχές όπως αυτές ορίζονται από τα εργοστάσια παραγωγής των αυτοκινήτων. Παρέχει σημαντικές υπηρεσίες στους πελάτες του, οι οποίες συνεχώς θα αναπτύσσονται και θα βελτιώνονται.

Διατηρεί  συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις, εμπλουτίζοντας διαρκώς την τεχνογνωσία και την κατάρτιση, έτσι ώστε το αυτοκίνητο σας να έχει την κατάλληλη φροντίδα. Οι εγκαταστάσεις του συνεργείου είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένα τεχνολογικά συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου, ειδικά εργαλεία, μηχανήματα και εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας

Αναλυτικότερα προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

-Service
Προγραμματισμένα και έκτακτα "χωρίς ραντεβού" με άμεση εξυπηρέτηση, κάρτα ελέγχου καυσαερίων, ηλεκτρονική διάγνωση και επισκευή. 

-Μηχανικά
Επισκευές μηχανών, σασμάν, εμπρόσθια και οπίσθια συστήματα, υδραυλική ανάρτηση κ.τ.λ. 

-Ηλεκτρολογείο
Αποκατάσταση ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών βλαβών. τοποθετήσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού, εγκεφάλων, καθαρισμός και συντήρηση Air Condition. 

-Βελτιώσεις
Βελτιώσεις σε κινητήρες, εγκεφάλους, κιβώτια ταχυτήτων, αναρτήσεις, φρένα, εξατμίσεις, κ.τ.λ.