Πάνω από 10.000 κωδικοί προϊόντων!

1739 Επισκέψεις στο άρθρο

H εταιρία KOSTISPARTS βρίσκεται στη διάθεση των επαγγελματιών του κλάδου όπως Φανοποιούς, Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους αλλά και των ιδιωτών που θέλουν να βελτιώσουν ή να μετατρέψουν το αυτοκίνητό τους!

H εταιρία KOSTISPARTS σας φέρνει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ γκάμα από ποιοτικά επιλεγμένα και ελεγμένα από εξειδικευμένο προσωπικό προϊόντα που εισάγονται από Ευρωπαϊκές χώρες, για να καλύψει ΟΛΕΣ σας τις ανάγκες στον τομέα των ανταλλακτικών!
 
Πάνω από 10.000 κωδικοί προϊόντων είναι στη διάθεση των επαγγελματιών που ασχολούνται με την επισκευή και τη συντήρηση του αυτοκινήτου.
 
Εκεί θα βρείτε Γνήσια ανταλλακτικά, Καινούργια αλλά και Μεταχειρισμένα ως μια πιο οικονομική επιλογή. Όσον αφορά τα μεταχειρισμένα, η KOSTISPARTS φροντίζει όμως, να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΥΣ ελέγχους από ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ προσωπικό.
 
Υπάρχουν όμως και Aftermarket προϊόντα, από καταξιωμένους κατασκευαστές του χώρου, που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν, είτε πρόκειται για απλά φίλτρα αέρα, έως πολύ extreme βελτιώσεις.
 

Τι περιμένετε; Επισκεφθείτε το site τους για περισσότερες πληροφορίες σήμερα κιόλας!