Πλήρης κάλυψη και των υποψήφιων οδηγών

6983 Επισκέψεις στο άρθρο

Tην προσφέρει η Μινέττα Ασφαλιστική μέσω της επέκτασης καλύψεων εκπαιδευτικών οχημάτων

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη στη νέα ασφαλιστική υποχρέωση για τους υποψήφιους οδηγούς, όπως αυτή ορίζεται από τον νόμο Ν.4599/2019, προχώρησε στην υλοποίηση πρόσθετης ασφαλιστικής κάλυψης, η οποία είναι ήδη διαθέσιμηγια Ε.Ι.Χ. στο online σύστημα των συνεργατών.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία επέκτεινε τις παρεχόμενες καλύψεις στα ασφαλιστήρια συμβόλαια μεικτής κάλυψης εκπαιδευτικών οχημάτων (πακέτο 6), προκειμένου να καλύπτει:
 • Την ευθύνη του υποψήφιου οδηγού, όπως αυτή προβλέπεται έναντι τρίτων αλλά και έναντι του κατόχου του ασφαλισμένου οχήματος, όσο και τις ζημιές του εκπαιδευτικού οχήματος, μέσα από την κάλυψη των ιδίων ζημιών.
 • Τους υποψήφιους οδηγούς κατά την διάρκεια των εξετάσεων, αλλά και κατά την διεξαγωγή μαθημάτων εκμάθησης οδήγησης.
 • Την απώλεια εισοδήματος λόγω ζημιάς του εκπαιδευτικού οχήματος από τροχαίο ατύχημα, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εξετάσεων.
Με αυτόν τον τρόπο, οι εκπαιδευτές με οχήματα ασφαλισμένα στη ΜΙΝΕΤΤΑ, προσφέρουν στους υποψήφιους οδηγούς πλήρη κάλυψη, σύμφωνα με τα απαιτούμενα από την νέα νομοθεσία, χωρίς να χρειαστεί να προβούν σε κάποια περαιτέρω ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας 2109309500.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ