Πλησιάζει το Best Car 2020

4041 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο διαγωνισμός-θεσμός για τα Καλύτερα και Ασφαλέστερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς για την ελληνική αγορά, ονομάζεται Best Car. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετέχουν χιλιάδες αναγνώστες του AutoΤρίτη. 4 από αυτούς φέτος θα κερδίσουν από ένα αυτοκίνητο για έναν ολόκληρο χρόνο!

Ο διαγωνισµός-θεσµός για την ανάδειξη του Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς ονοµάζεται Best Car by AutoΤρίτη και είναι ο διαγωνισµός αυτοκινήτου µε τις περισσότερες συµµετοχές στην Ελλάδα. Πάνω από 40.000 µοναδικοί συµµετέχοντες -όλοι εσείς οι αναγνώστες του AutoΤρίτη- ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο που ήρθε στην ελληνική αγορά ή παρουσιάστηκε στο εξωτερικό µέσα στην χρονιά.
Εντυπωσιακός ο αριθµός των συµµετεχόντων, για ελληνικό διαγωνισµό και αν µη τι άλλο δικαιολογηµένα όλη η αγορά αυτοκινήτου έχει στραµµένη την προσοχή της στην κρίση του αγοραστικού κοινού και στα αποτελέσµατα του διαγωνισµού κάθε χρονιά...
 
Χρόνος και στάδια διεξαγωγής
Αρχικά, η προ-ανακοίνωση του διαγωνισµού. Ξεκινάει Σεπτέµβρη.
Στη συνέχεια, οι συµµετέχοντες ψηφίζουν (από τον Οκτώβριο µέχρι και τις 31 Δεκεµβρίου) ποια κατά την γνώµη τους είναι τα Καλύτερα & Ασφαλέστερα αυτοκίνητα.
Η κλήρωση των µεγάλων τυχερών του διαγωνισµού που κερδίζουν στην κατοχή τους, από ένα αυτοκίνητο για έναν ολόκληρο χρόνο και ξεχνούν service, ασφάλεια και τέλη (αφού είναι όλα πληρωµένα), ανακοινώνονται στα µέσα Ιανουαρίου, στην τελετή απονοµής των βραβείων του διαγωνισµού Best Car, στην οποία δίνονται τα βραβεία στους νικητές ενώ γίνεται και απευθείας μετάδοση μέσω Live streaming (στο autotriti.gr και στο Facebook).
 
Συµµετοχή
Η ψηφοφορία στο Best Car by AutoΤρίτη γίνεται ηλεκτρονικά, µέσα από ειδική εφαρµογή (για προσωπικoύς υπολογιστές, tablets-κινητά τηλέφωνα) του www.autotriti.gr (No.1 site αυτοκινήτου στην Ελλάδα, µε περίπου 1.500.000 επισκέπτες κάθε µήνα οι οποίοι διαβάζουν κατά μέσο όρο 4,7 σελίδες ο καθένας τους).
 
Τα αυτοκίνητα που συµµετέχουν
Στην ψηφοφορία Best Car by AutoΤρίτη θα συµµετέχουν όλα τα νέα µοντέλα που ήρθαν ή παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά µέσα στο 2019. Μοντέλα από όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτου, τα οποία ξεχωρίζουν µε την τεχνολογία, την εµφάνιση, την ποιότητα, τους κινητήρες, τον value for money χαρακτήρα, τους χώρους, την οδική τους συµπεριφορά ή ο,τιδήποτε άλλο µέσω του οποίου καταφέρνουν να κερδίσουν την προτίµηση του αγοραστικού κοινού.
 
4 αυτοκίνητα θα είναι φέτος τα µεγάλα δώρα του διαγωνισµού!
  • Νέο Peugeot 208
  • Νέο Ford Puma
  • Νέο Opel Corsa
  • Νέο Renault Clio
Επιπλέον θα κληρωθούν και extra χρήσιµα δώρα για το αυτοκίνητό των τυχερών νικητών, από top ελληνικές επιχειρήσεις-δωροθέτες
που συµµετέχουν-υποστηρίζουν το Best Car 2020!
 
Ξέρετε ότι...
- Ο διαγωνισµός-θεσµός τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών (ΥΜΕΤ) και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (Ε.ΑΣ.Ε).
- To «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς» στέκεται µεγάλος αρωγός στο Best Car 2020 (καθώς η βελτίωση των σύγχρονων αυτοκινήτων, σε παθητική & ενεργητική ασφάλεια προάγει τον στόχο του για εκµηδένιση των απωλειών σε ανθρώπινες ζωές στον δρόµο)!
- Σηµαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες εστιάζουν, µε συγκεκριµένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας, υποστηρίζουν ως αρωγοί ή ως δωροθέτες, τον θεσµό!
 
Τα υπόλοιπα ξεχωριστά δώρα του διαγωνισμού:
Παιδικό κάθισµα
PERAMAX
TO NEO KIDFIX III S: Το πληρέστερο κάθισµα της BRITAX στην κατηγορία 15-36κιλά (3,5 έως 12 ετών).
Full στην Ασφάλεια, Full και στην Ανεση.
Το νέο κάθισµα KIDFIX III S από την BRITAX, κατασκευασµένο στη Γερµανία, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην σειρά KIDFIX και είναι κατάλληλο για παιδιά µε βάρος από 15 έως 36 κιλά (3,5 έως 12 χρονών).
Σας δίνει την σιγουριά ότι έχετε δώσει στα παιδιά σας  την ασφαλέστερη λύση και ότι έχετε προετοιµαστεί για οποιαδήποτε βόλτα ή ταξίδι µε το αυτοκίνητο.
 
Ανακατασκευή δερµάτινης επένδυσης
CARRERA
Ανακατασκευή ή επιδιόρθωση δερµάτινης  επένδυσης αυτοκίνητου έως 300 ευρώ.

Συµβόλαια οδικής βοήθειας
HELLAS DIRECT
40 τυχεροί από ένα συµβόλαιο οδικής βοήθειας για 6 µήνες (χωρίς κάποια µελλοντική δέσµευση και ανεξάρτητα από την εταιρία στην οποία είναι ασφαλισµένοι). H κάλυψη περιλαµβάνει: µηχανική βλάβη, λάστιχο, µπαταρία, βενζίνη ή απώλεια κλειδιών.

Αντηλιακές Μεµβράνες
ΦΙΛΗΣ GLASS
Τοποθέτηση αντηλιακών µεµβρανών σε ένα ΙΧ! Aπό την ΦΙΛΗΣ Glass, την κορυφαία πανελλαδική εταιρεία επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων.
Καταστήµατα: Ακαδ. Πλάτωνος & Καλλιθέας, για µία µόνο χρήση, για όλα τα κρύσταλλα εκτός του εµπρόσθιου παρµπρίζ και έως 30/6/2020.
 
Oλική βαφή αυτοκινήτου
Smaltolin S.A
Η Smaltolin S.A. προσφέρει ολική βαφή αυτοκινήτου σε συνεργαζόµενο σύγχρονο φανοβαφείο µε το brand name χρωµάτων αυτοκινήτου Personal.

Premium Διαµονή
3 νύχτες για 2 στην Εύβοια!

ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ
3 διανυκτερεύσεις µε πρωινό.
Στο πολυτελές ξενοδοχείο Αστρολάβος στη Λίµνη Ευβοίας.

2 συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου
2 τρίμηνα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου Ι.Χ.. Με το νέο –πλούσιο σε καλύψεις πρόγραμμα- MyDynamis Excess ! Για όχημα ως 2000 κ.εκ. και ηλικίας ως 15 ετών, οδηγό ηλικίας 28 ως 70 ετών που δεν έχει προκαλέσει ζημιές τα 3 τελευταία χρόνια. Η ανάληψη ή όχι του κίνδυνου παραμένει στη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας και βασίζεται στον κανονισμό ανάληψης κινδύνων

2 συμβόλαια ασφάλισης 1ης κατοικίας
Διάρκειας 6 μηνών με το πιο πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιών στην αγορά, το Dynamis Home Premium! Αποζημίωση χωρίς απαλλαγές από το πρώτο ευρώ και σε αξία καινούργιου! Η προσφορά αναφέρεται στην ασφάλιση μόνιμης κατοικίας με κεφάλαιο οικοδομής ως 200.000 ευρώ. Η κάλυψη του σεισμού δεν περιλαμβάνεται. Η ανάληψη ή όχι του κίνδυνου παραμένει στη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας και βασίζεται στον κανονισμό ανάληψης κινδύνων. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως