Προσέχουν την... καρδιά του κινήτηρα σου

2649 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Lubritech Group συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού στον τομέα των λιπαντικών. Είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των λιπαντικών της INA Group, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και απόδοση. 

 
Η Lubritech Group συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού στον τομέα των λιπαντικών. Είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των λιπαντικών της INA Group σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία  διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και την άριστη απόδοση. 

Η Lubritech Group είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα νέων ανθρώπων, με έδρα της τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. 
Η Lubritech Group δραστηριοποιείται με την εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας λιπαντικών, ειδικών χημικών, πρόσθετων - βελτιωτικών και γράσου για επιβατικά, φορτηγά και αγροτικά μηχανίματα, καθώς και για τη βιομηχανία και τη ναυτιλία. 
Επιπλέον η Lubritech Group  δραστηριοποιείται στο χώρο του ανεξάρτητου Aftermarket , συνεργαζόμενη με προμηθευτές ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης ή εφάμιλλης ποιότητας. 
Η Lubritech Group συνεργάζεται με τους σημαντικότερους διεθνώς κατασκευαστές ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης, προσφέροντας ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων.

Η Lubritech Group είναι μια εταιρεία που προσφέρει εγγύτητα στον πελάτη, ανοιχτό πνέυμα και δυναμισμό.
Βασικές αξίες της είναι η βιωσιμότητα, ο πολιτισμός, η εταιρική σχέση, η καινοτομία και η αποδοτικότητα. Και ακριβώς στο πνεύμα αυτών των αξιών, θέλουν να τους θεωρήσετε όχι μόνο προμηθευτή, αλλά αξιόπιστο συνεργάτη. 

Κατηγορίες Προϊόντων της 
Lubritech Group:
  • Επιβατικά & Ελαφριά Επαγγελματικά Βαν
  • Φορτηγά και ΒΑρέα Επαγγελματικά Οχήματα
  • Βιομηχανικά - Υδραυλικά
  • Αγροτικών Μηχανημάτων
  • Γράσα 
  • Μοτοσυκλέτες - Κηπευτικά - Ειδικές εφαρμογές
  • Ναυτιλία
LUBRITECH GROUP
Διεύθυνση: Νικ. Παπαγεωργίου 15, Λαγκαδάς 572 00
Τηλέφωνο: 23940 26324

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός