Προτεραιότητα στην ποιοτική εξυπηρέτηση!

Διαβάστηκε από 2187 αναγνώστες

Η εταιρεία ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. είναι επίσημος επισκευαστής της Ford Motor Hellas και μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Bosch Car Service.

 
Η εταιρεία ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. είναι επίσημος επισκευαστής της Ford Motor Hellas και μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Bosch Car Service. Διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.200 τ.μ. στη Χρυσαυγή – Λαγκαδά, μόλις 18 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τη συντήρηση, την επισκευή και την βελτίωση του επιβατικού και επαγγελματικού αυτοκινήτου σας.

Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη με γνήσια ανταλλακτικά Ford, αλλά και πλήρη γκάμα ανταλλακτικών Aftermarket, όλων των γνωστών εταιρειών στο χώρο της αυτοκίνησης.

Η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. στοχεύει πάντα στο υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και για αυτό δημιούργησε ένα σύγχρονο συγκρότημα επισκευής και συντήρησης, που έχει βασική προτεραιότητα εσάς.

Με την επίσημη εξουσιοδότηση και την εγγύηση της Ford απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της επίσημης αντιπροσωπείας σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Εμπιστευθείτε το service του αυτοκινήτου σας στην ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. και επωφεληθείτε από τις προσφορές, που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της ή στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford Motor Hellas.

Επίσημο μέλος του δικτύου BOSCH

 Η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. ανήκει στο δίκτυο Bosch Car Service, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για την ποιότητα των υπηρεσιών του και την άριστη σχέση τιμής – ποιότητας.

Η εμπειρία της ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν στο service των αυτοκινήτων και η υποστήριξη της από την BOSCH, βοηθά να γνωρίζουν το αυτοκίνητο σας καλά από κάθε πλευρά.

Από την απλή διάγνωση έως την πιο σύνθετη μηχανική, ηλεκτρονική ή ηλεκτρική επισκευή. Κανείς δεν είναι πιο εξειδικευμένος από την ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν.  για να φροντίσει το αυτοκίνητο σας.

Τεχνογνωσία

Η Ομάδα της ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. είναι πραγματικά αφοσιωμένη σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Επενδύοντας συνεχώς σε σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές και παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν.  εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς και το όχημα σας. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία των μηχανικών της αποδεικνύεται όχι μόνο από την συνεχή επιμόρφωσή τους αλλά κυρίως από τους ευχαριστημένους πελάτες της.

Πιστοποίηση Διαχείρισης Ποιότητας

H ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ ISO9001:2015.

Προστασία Περιβάλλοντος

Η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. σέβεται έμπρακτα το περιβάλλον και συμβάλλει ενεργά στην προστασία του, εφαρμόζοντας πλήρως την σχετική νομοθεσία.  Η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν., έχοντας ως στόχο τη λειτουργία της σε αρμονία με την κοινωνία και τη φύση, αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στα θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ως σύγχρονη και δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία, εντάσσει στις επιχειρηματικές της πρακτικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις. Προερχόμενοι από μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περιβαλλοντικά περιοχή, αυτή των λιμνών Κορώνειας και Βόλβης, που έχει χαρακτηριστεί ως Εθνικό Πάρκο,  οι άνθρωποι της ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. δεν θεωρούν την περιβαλλοντική διαχείριση απλά ως μία καινοτομία, αλλά ως προτεραιότητα, ανάγκη και υποχρέωση στις ερχόμενες γενιές. ΓιΆ αυτό, για την ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. η αειφόρος ανάπτυξη είναι μονόδρομος. 
Η δυναμικότητα, υπευθυνότητα και η σημαντική κοινωνική προσφορά της ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. έχουν αναγνωριστεί από σημαντικούς κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, με κορυφαία τη βράβευση της, στο πρόσωπο του Γενικού της Διευθυντή κ. Στυλιανό Στάθη, από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων της ΕΝ.ΔΙ.Α.Λ.Ε.. Παράλληλα η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. ανήκει στο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργείων-βουλκανιζατέρ της ECOELASTIKAκαι έχει χαρακτηριστεί ως ΕΝΕΡΓΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.
 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός